UBEDLJIVA POBEDA NA OTVARANJU NASTAVKA SEZONE

Nakon pauze od nešto više od mesec dana nastavljeno je takmičenje u 1 ŽRLS. Košarkašice Topolčanke su na domaćem terenu ugostile ekipu Sivca i posle lepršave i na momente egzebicione igre demolirale gošće sa 92:49.

Kk topolcanka

Mora se ipak priznati da je ekipa Sivca u ovom susretu nastupila nekompletna bez nekolicine standardnih prvotimki, ali to svakako ne umanjuje odličnu igru izabranica Dejana Šegrta. Žuto-crne željne takmičarskih mečeva zaigrale su od samog starta izuzetno angažovano i prvi period igre rešile sa ubedljivih 35:15 u svoju korist.

Na poluvremenu 51:24 za domaći sastav koje su prikazale zavidnu preciznost, a u tom segmentu igre prednjačila je mlada Sonja Zorić koja je u prvom delu utakmice imala šut za 2 poena 8/10. U ekipi Topolčanke priliku su dobile sve igračice koje su se našle u protokolu za ovaj susret i sve su uspele da zabeleže poene i tako se upišu u listu strelaca. Pored 17-godišnje Sonje Zorić istakla se i iskusna Dragana Kekezović koja je diktirala tempo igre i uspešno razigravala svoje saigračice.

U sledećem kolu narednog vikenda košarkašice Topolčanke putuju u Rumu.

Autor: Goran Medar

 

Jedan komentar

  1. Super vest,godinama isto. . . pobedjuju se nizerazredne ekipe,a kada dodje stani pani opet nece biti nista. Ostace da se tavori u ovoj nesretnoj ligi. Jedino pozitivno je sto je taj mladi momak (Dejan Segrt) preuzeo da vodi devojke,ali dok se iz kluba ne skloni jos jedan grobar topolske kosarke(prvi je Mico Hinic) Mirko Kujundzic nema napretka. Isti slucaj kao i kod momaka,samo kupi kajmak i ne radi nista konkretno vec decenijama!!!

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *