Ubedljiva pobeda fudbalera TSC-a

Stadion u Gradskom parku.
Gledalaca 200.

Sudija: Dragana Novaković(Sremska Mitrovica).
Strelci: Žmukić u 55 i 73 minutu i Silađi u 87 minutu.
TSC: Hajagoš, Radović(Nikolić), Marjanović, Cvetković, Todorović, Medić, Boroš(Majoroš), Stojaković, Milić(Žmukić), Silađi, Milovanović.
Senta: Živkov, Alsadi, Stošić, Mirkov(Lazić), Tomović, Đuranović, Vuković, Tolmači, Manojlović(Zemko), Maksimović, Balabanović.
TSCTreneri obe ekipe su se opredelili da ovaj susret odigraju u podmlađenim sastavima i tako se uvere na koje igrače mogu da se oslone u finišu sezone i narednom prvenstvu. Više razloga za zadovoljstvo imao je trener Topolčana Radovan Krivokapić za razliku od svog kolege na klupi Sente Zorana Ćirića jer je TSC sasvim zasluženo slavio pobedu od 3:0 golovima u 2. poluvremenu.
Sve do polovine 1. poluvremena ništa vredno pomena se nije dešavalo, a onda je usledio lep napad TSC-a po levoj strani Milić je uposlio Medića čiji je šut neko iz odbrane Sente izblokirao, lopta se odbila do veziste domaćih Stojakovića koji strahovito šutira sa nekih 18m, ali lopta pogađa prečku gola Sente. U poslednjim sekundama 1. poluvremena Todorović idealno centrira sa leve strane, Milovanović zahvata loptu glavom, a golman Živkov krajnjim naporom vrhovima prstiju loptu šalje u korner.
U 2. poluvremenu mnogo bolja i sadržajnija igra plavo-belih u 55 minutu mlađani Danilo Žmukić postiže svoj prvenac u seniorskoj konkurenciji za vođstvo domaćina nakon centaršuta sa desne strane on se našao neometan na 7-8m od gola Sente i manirom rasnog strelca je savladao nemoćnog Živkova. Posle greške desnog beka Sente Alsadija, mladi Majoroš mu je uzeo jednu čistu loptu i stuštio se ka šesnaetercu gostiju, šutira, a lopta pogađa stativu i odbija se pravo na nogu Žmukiću koji je šalje u gornji levi ugao gola gostiju. Igrao se 73 minut. Konačan rezultat postavio je u 87 minutu Vladimir Silađi šutem sa preko 25m, a ovaj gol ide i na dušu solidnog golmana gostiju Živkova koji je loše intervenisao prilikom ovog udarca. Za kraj treba istaći i to da su pravdu na ovom susretu delile tri devojke koje su svoj posao odradile besprekorno bez ijedne zamerke za šta su zaslužni fudbaleri i jednog i drugog tima, a ceo tok utakmice protekao je u fer i korektnom nadmetanju, bez ijednog oštrijeg starta.
U narednom kolu fudbaleri TSC-a u subotu 21.05.2016. gostuju u Novoj Pazovi ekipi Radničkog.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *