U NEDELJU ZAKAZANO NOVO DRUŽENJE SA TOPOLČANKOM!

Posle pet odigranih kola Topolčanka jedina nije osetila gorčinu poraza i čvrsto drži čelnu poziciju drugoligaškog karavana.

Foto: Si Studio Digital

Topolčanka je ubedljivo postigla najviše koševa i to 421, a primila najmanje 314 što govori da je svoje rivale pobeđivala u proseku 21,5 razlike.

Nisu žuto – crne imale problema na gostovanju u Staroj Pazovi da slave ubedljivo kao i na prethodnim utakmicama, a već u nedelju se sprema novi spektakl u našem gradu kada će Topolčanka ugostiti ekipu Rasa iz Beograda koja je u prethodnom kolu ubedljivo savlada i nanela prvi poraz ekipi Rudara iz Bora. Ras pred ovu utakmicu ima skor 3 – 2 i zauzima petu poziciju na prvenstvenoj tabeli.

Tamara Jokić, Foto: Si Studio Digital

Prvotimke Topolčanke Tamara Jokić i Aleksandra Mužević su prokomentarisale dosadašnji pređeni put i pozvale svoje verne navijače na nedeljni susret. „Zadovoljne smo dosadašnjim tokom prvenstva. Zabeležili smo svih pet pobeda i za sada smo jedina ekipa bez poraza, ali mislimo da ova ekipa može još bolje i da imamo još dosta prostora za napredak. Ove godine imamo dosta novih igračica tako da moramo još da se uigravamo i međusobno upoznajemo na parketu. Naredna utakmica nas čeka već u nedelju protiv ekipe Rasa, pred mini pauzu od dve nedelje zbog obaveza reprezentacije, te ovim putem pozivamo sve ljubitelje košarke i naše verne navijače da dođu kao na prethodne dve utakmice kada smo bili domaćini i pruže nam podršku jer je zaista fenomenalan osećaj igrati u takvom ambijentu koji je jedinstven na ovim našim prostorima. Vidimo se.“

Aleksandra Mužević, Foto: Si Studio Digital

Utakmica između Topolčanke i Rasa na programu je u nedelju 13. novembra, a početak susreta je zakazan za 19.00 časova. Ponovo svi putevi u nedelju vode u Čaki.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *