Turnir u malom fudbalu SAT-TRAKT CUP

Kompanija SAT-TRAKT i Fudbalski klub „Bajša“ u subotu 12. avgusta organizuju 15. „SAT-TRAKT CUP“, turnir u fudbalu, na kome će se nadmetati igrači rođeni 2006. godine. Nadmetanje će se, tradicionalno, održati na terenu FK „Bajša“  u Bajši, sa početkom u 8:30h.

 Na turniru učestvuju ekipe iz mesta u kojima sponzor turnira, kompanija SAT-TRAKT, posluje kao kablovski operater i u kojima želi da doprinese razvoju sporta, a posebno fudbala.

 Turnir ima  međunarodni ktsc 02arakter, jer će na njemu učestvovati i mađarski klub „Szentesi Kinizsi SZITE“ iz Senteša.

 Pored lokalnog kluba i domaćina FK „Bajša“, snage će odmeriti i „Szentesi Kinizsi SZITE“, Senteš, FK „Sloboda“, Stara Moravica, FK „Bačka“, Pačir, FK „Senta“, Senta, „AFK“, Ada, FK „Mladost“, Bački Jarak, FK „Tisa“ ,Adorjan, FK „Olimpik“, Apatin, FK „Mladost“, Bački Petrovac“, FK „Jedinstvo“, Bačko Petrovo Selo, OFK „Bečej“, Bečej, FK „Tatra“, Kisač, FK „Napredak“, Nadalj, FK „Jedinstvo“, Rumenka, FK „TSK“, Temerin, FK „Crvenka“, Crvenka i FK „Polet“, Sivac, FK „TSC“, Bačka Topola.

 Po završetku utakmica, u 16h, biće dodeljeni  pehari za  tri prvoplasirana kluba, a nagrade će dobiti najbolji igrač, strelac i golman turnira.

 Turniru će prisustvovati oko 300 učesnika, igrača, trenera, organizatora, kao i menadžeri klubova, skauti za mlade fudbalere i drugi sportski radnici koji se brinu o mladim fudbalskim naraštajima.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *