TSC: Zvezda je veliki favorit, ali i mi igramo fudbal!

Meč Zvezda – TSC igraće se na beogradskoj Marakani u sredu, 21. novembra, od 15.00 h.

TSC je trenutno 4. u Prvoj ligi Srbije sa 31 bodom, dok je Crvena Zvezda prva na tabeli Superlige sa 46 bodova i ubedljivom prednošću nad ostalim klubovima.

Fudbaleri TSC Bačka Topola pružiće maksimum i trudiće se da ostvari što bolji rezultat na gostovanju favorizovanoj Crvenoj Zvezdi u Beogradu, u utakmici osmine finala Kupa Srbije.

Crvena Zvezda je u ovom momentu najbolja ekipa u Srbiji, svesni smo toga. Mi u Beograd idemo da pružimo što jači otpor i da pokušamo da ostvarimo što bolji rezultat, možda i da iznenadimo“, izjavio je odbrambeni igrač Dajan Ponjević, istakavši da su „crveno-beli“ veliki favoriti, koji uz to, igraju na svom terenu.

Pomoćni trener Mirko Jovanović kazao je da se o Crvenoj Zvezdi sve zna, ali da će se ekipa TSC truditi da pokaže šta ona zna. „Odigraćemo dobru utakmicu i pokušaćemo Zvezdi da zagorčamo život u tih 90 minuta“, rekao je Jovanović.


Golman TSC Nenad Filipović dodao je da predstojeću Kup utakmicu sa Zvezdom vidi kao lepu fudbalska predstavu, na kojoj će ekipa iz Bačke Topole imati priliku da se pokaže u najboljem svetlu. „Zvezda je jedan od najboljih klubova u Srbiji i igra vrhunski fudbal i u zemlji i u Evropi, ali u fudbalu je sve moguće što je Zvezda i pokazala trijumfom protiv Liverpula“, dodao je Filipović.

Uprava kluba raduje se duelu sa Crvenom Zvezdom, kao aktuelnim šampionom i nada se da će TSC uspeti da pokaže da je borbena ekipa, maksimalno motivisana. TSC-u će podršku pružiti i navijači, za koje klub organizuje prevoz iz Bačke Topole.

Utakmica osmine finala Kupa Srbije je poslednja u ovoj fazi takmičenja, pošto su odigrani svi ostali mečevi.

 

Jedan komentar

  1. Kakav crni tsc? Vracaj staro ime AIK,topolya sport club,koga vi zajebavate? Topola je jos u Srbiji!

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *