TSC želi bodove na gostovanju u Pirotu

Fudbaleri TSC Bačka Topola putuju u Pirot, gde će u nedelju, 18. marta, gostovati Radničkom, sa namerom da i u 17. kolu Prve lige Srbija osvoje nove bodove i učvrste se u vrhu tabele.

“Idemo u Pirot svesni težine gostovanja, jer znamo da njima gori pod nogama. Ipak, to nas ne interesuje. Mi moramo da mislimo na svoju priču i da maksimalno spremni uđemo u meč. Želimo da opravdamo ukazano poverenje uprave, sve što su uložili u ovu ekipu i da se iz Pirota vratimo sa još jednim kvalitetnim i pozitivnim rezultatom”, kazao je šef stručnog štaba Predrag Rogan.

Predsednik TSC Bačka Topola Sabolč Palađi podsetio je da je meč u prvom delu sezone sa ekipom Radničkog iz Pirota bio težak.

“Radi o ozbiljnoj ekipi koja je u 16. kolu igrala nerešeno na svom terenu (protiv Temnića 1924, 0.0). Istovremeno, oni se bore za opstanak, i utakmica sa njima sigurno neće biti laka. Za nas je važno što smo u prethodnom kolu, na početku prolećnog dela sezone, ostvarili ubedljivu pobedu (3:0 protiv Jagodine), i da smo se u takvoj, pozitivnoj atmosferi pripremali za ovaj meč, u kome, naravno, želimo pobedu”, rekao je Palađi.

Svi igrači TSC su spremni i zdravi, dodaju u FK TSC.

Utakmica Radnički – TSC igraće se u nedelju 18. marta, od 14 h na stadionu u Pirotu.

TSC se trenutno nalazi na 4. mestu na tabeli Prve lige Srbija sa 27 bodova iz sedam pobeda, šest remija i tri poraza. Protivnik TSC u 17. kolu, ekipa pirotskog Radničkog je 14. sa 15 bodova. U jesenjem delu sezone, ova dva tima igrala su na stadionu u Bačkoj Topoli nerešeno, 0:0.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *