TSC uspešno završio pripreme na Zlatiboru

Bačkotopolski klub je već nedelju dana na Zlatiboru gde se igrači pripremaju za viši rang takmičenja. Danas je odigrana poslednja utakmica i fudbaleri se vraćaju u Bačku Topolu.

tscU dosadašnjem periodu odigrano je pet utakmice, stručni štab je zadovoljan kako napreduje uigravanje ekipe, dve utakmice su odigrane nerešeno – 0:0, protiv Javora i Slobode iz Užica, a jedan meč je izgubljen protiv Lovćena sa rezultatom 2:1, gde treba napomenuti da su utakmicu igrali mlađi igrači. Gol za TSC je postigao Silađi iz penala.

Utakmica protiv Jagodine je donela pobedu Bačkotopolčanima, rezultat na kraju je glasio 2:0. Strelci su bili Silađi i Erak.
Poslednji meč, koji je danas odigran, takođe je rezultirao pobedom TSC-a od 1:0, strelac ponovo Erak.

„Momci odlično napreduju i ulaze u formu, rezaltuti pokazuju da je ekipa stabilna, nismo primili puno golova, a napad ekipe se još formira. Bilo je par sitnih povreda, ali na sreću ništa ozbiljno. U ekipi vlada odlična atmosfera. Uslovi za pripreme su bili na najvišem nivou“, rekao je za naš portal Zoltan Sabo.

Ujedno, ovim putem podsećamo da će fudbaleri TSC-a pre početka prvenstva odigrati još jednu utakmicu, kao generalnu probu, pred domaćim navijačima protiv Budućnosti iz Dobanovaca.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *