TSC UBEDLJIVOM POBEDOM ZASEO NA VRH PRVOLIGAŠKOG KARAVANA

Nakon samo dva odigrana kola prolećnog dela prvenstva fudbaleri TSC-a zaposeli su vrh prvenstvene tabele i po svemu sudeći tu će i ostati do kraja prvenstvene trke, pogotovo ako se uzme u obzir raspored timova iz gornjeg doma pre svega Javor Matisa i Metalca koji će im biti glavni konkurenti za ulazak u superligaško društvo.

Topolčani su u 24. kolu Prve lige Srbije gostovali u Zemunu Partizanovoj filijali ekipi Teleoptika i nakon sjajne igre, naročito u drugih 45 minuta slavili ubedljivo 4-0. Strelci za TSC na ovom susretu su bili Lukić, Branković iz penala, Silađi i Pinter. Trebalo bi istaći prelep gol golgetera Topolčana Vladimira Silađija koji će sigurno ući u najužu konkurenciju za najlepši gol godine.

U sledećem kolu,,već u sredu 06.03.2019.godine sa početkom od 14.00 časova fudbaleri TSC-a na Gradskom stadionu u Senti dočekuju ekipu Slobode iz Užica koja se nalazi na predposlednjem mestu prvenstvene tabele i za očekivati je da izabranici šefa stručnog štaba Zoltana Saba uknjiže nova 3 boda koji bi ih učvrstili na liderskoj poziciji prvoligaškog karavana.

Autor Goran Medar

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *