TSC: sudija podelio 11. kartona

TSC-Dunav (Stari Banovci) 1:1

Stadion u Gradskom parku. Gledalaca: 300.

Sudija: Nikola Petrović (Šajkaš).

Strelci: Jovanić u 69 minutu za TSC, a Vuković u 35 minutu iz penala za Dunav.

Žuti kartoni: Nedić, Resanović, Milić, Milikić (TSC), Todorović, Mirčetić, Petrić, Despotović, Matijević, Pavlović (Dunav). Crveni kartoni: Todorović (TSC), Mirčetić (Dunav).

TSC: Hajagoš, Nedić, Resanović, Todorović, Cvetković, Boroš (Milikić), Krivokapić, Rahić (Jovanić), Milić, Perović (Šicar), Silađi.

Dunav: Ćirović, Todorović, Mirčetić, Mirosavljević, Kačar, Petrić, Despotović, Matijević (Ilić), Vuković, Pavlović (Kočijašević), Katanić (Kuzmanović).

U jednoj borbenoj, tvrdoj, pravoj prvenstvenoj utakmici tokom svih 90 minuta u kojoj je sudija Petrović iz Šajkaša podelio čak 9 žutih i 2 crvena kartona TSC i Dunav iz Starih Banovaca su podelili bodove na stadionu u Gradskom parku u okviru 2. kola Srpske lige-Vojvodina. Na kraju je bilo 1:1.

TSCOdmah na startu utakmice posle samo nekoliko minuta prvi su zapretili gosti preko kapitena Kačara. U 10. minutu sporna situacija, čini se da je ekipa TSC-a oštećena za nedosuđen jedanaesterac kada je štoper gostiju Mirosavljević igrao rukom u svom kaznenom prostoru. Već u 13. minutu prva šansa za TSC, sjajna solo akcija Milića, uputio je pravu bombu sa nekih 20 m, a golman Dunava Ćirović sjajnom paradom šalje loptu u korner. U 23 minutu dosudjen je slobodan udarac za TSC na nekih 25 m od gola Dunava. Cvetković sjajno šutira, golman Ćirović kratko odbija loptu pravo na nogu Miliću koji iz povoljne situacije pogađa stativu gostujućeg gola. U 35 minutu hladan tuš za domaće. Na polovini terena veliku grešku napravio je iskusni Todorović, loptu je prihvatio centarfor Dunava Aleksandar Katanić i stuštio se ka golu domaćih, sustiže ga Resanović, Katanić pada u kaznenom prostoru a sudija Petrović bez dvoumljenja pokazuje na belu tačku. Siguran realizator najstrože kazne bio je Nemanja Vuković. Samo što je počelo 2. poluvreme ekipa Dunava ostaje brojčano slabija na terenu pošto je sudija Petrović sasvim opravdano pokazao drugi žuti karton igraču Dunava Mirčetiću zbog oštrog starta. Odmah nakon toga dve izvanredne prilike u jednom minutu, po jedna na obe strane. Za domaćina šansu je propustio Đorđija Milić, a za ekipu Dunava najzapaženiji u redovima gostiju uz golmana Ćirovića, Katanić. U 68 minutu snage na terenu su izjednačene pošto je sudija Petrović pokazao direktan crveni karton kapitenu Todoroviću i tako pre vremena ga poslao u svlačionicu. Samo 60-tak sekundi kasnije kardinalna greška gostujuće odbrane. Za jednu loptu koja je bila u posedu gostiju izborio se Silađi nesebično upošljava rezervistu Jovanića kome nije bilo teško da sa 5. metara ćušne loptu u prazan gol za 1:1. Poslednje uzbuđenje na utakmici viđeno je 10. minuta pre kraja kada je Aleksandar Katanić ponovo zadao glavobolju odbrani domaćih, kao na tacni uposlio rezervistu Ilića koji je iz povoljne situacije traljavo šutirao i to je bio lak plen za Hajagoša,

U narednom kolu fudbalere TSC-a očekuje jedno od najtežih gostovanja u celom prventvu. Gostuju u Sakulama ekipi Borca gde ih očekuje pun stadion i južnoamerička atmosfera.

Autor: Goran Medar

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *