TSC spreman da upiše drugu pobedu

tsc

Fudbaleri TSC Bačka Topola spremno dočekuju sutrašnju utakmicu sa Radničkim iz Pirota, motivisani da upišu drugu pobedu u Prvoj ligi Srbija, i da obraduju svoje navijače u prvoj utakmici na domaćem terenu u novoj sezoni, istakli su danas na konferenciji na novinare čelnici prvog tima.

“Posle pobede na gostovanju u Jagodini, u prvom kolu, važno je da i na svom terenu uspešno počnemo sezonu u višem rangu takmičenja, za koji smo se i pripremali celog leta”, kazao je sportski direktor TSC Zoltan Sabo.

Sabo je dodao da su svi igrači zdravi i na raspolaganju šefu stručnog štaba Petru Kurćubiću.

Prema Kurćubićevim rečima, tim je izuzetno motivisan za igru na domaćem terenu i svi žele pobedu.

“Zadovoljni smo igrom i rezultatom sa gostovanja u Jagodini, a sada je najvažnije da potvrdimo takvu formu i da napredujemo, da gradimo i samopouzdanje ekipe”, kazao je Kurćubić, dodajući da u timu ima igrače koji umeju da odgovore na ovakve izazove.

Kurćubić je dodao da veruje da je Radnički iz Pirota takođe motivisan, s obzirom na poraz u prvom kolu. “Naš zadatak neće biti lak, ali mi verujemo u trijumf”, kazao je šef stručnog štaba TSC.

Kapiten tima, golman Nemanja Jorgić potvrdio je da je tim spreman za prvi meč na domaćem terenu i da će sigurno dati svoj maksimum da u subotu upiše drugu pobedu u Prvoj ligi Srbija.

“Bićemo koncentrisani na svaku loptu i spremni da zapretimo njihovom golu, a siguran sam da nam koncentracija neće popuštati ni u odbrani. Za celu sezonu, za domaći teren, ova utakmica je sada najvažnija za nas”, kazao je Jorgić.

Utakmica drugog kola Prve lige Srbija TSC Bačka Topola – Radnički iz Pirota igraće se u subotu od 17.00 h na Gradskom stadionu u Bačkoj Topoli. Ulaz je besplatan.

U prvom kolu TSC je prošlog vikenda u gostima pobedio FK Jagodinu sa 1:0.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *