TSC: Ni treća nije bila sreća za Topolčane

Borac (Sakule )-TSC 2:0

Stadion Borca u Sakulama. Gledalaca : 500.
Sudija: Nikola Malidžan ( Novi Sad ) .
Strelac: Milovac u 44 i 75 min.
Žuti kartoni: Dodić, Smailagić, Milovac, Damjanović (Borac), Silađi, Resanović (TSC).
Borac: Trivunović, Manić, Kiš, Ilkić, Veličković, Krnjinac (Dodić), Dučić (Smailagić), Radosavljević (Damjanović), Šušnjar, Milovac, Milošev.
TSC: Hajagoš, Milić (Milikić), Kremenović, Cvetković, Krivokapić (Rahić), Silađi, Perović (Šicar), Resanović, Boroš, Jovanić, Nedić.

TSCNi treća nije bila sreća za Topolčane. Na gostovanju u Sakulama u predivnom fudbalskom ambijentu fudbaleri TSC-a su pretrpeli i drugi poraz u ovom prventvu. Bolji je bio domaći Borac i slavio sa 2:0 golovima najboljeg aktera susreta Milovca u 44 i 75 minutu.

Kao da se nešto urotilo protiv Topolčana na početku sezone, igraju dobro u polju, stvaraju šanse, ali realizacije u napadu nema. Isti scenario i u Sakulama. U 1. poluvremenu TSC apsolutno bolji rival na terenu. Najpovoljnije prilike odmah na početku utakmice propustio je Kremenović i sredinom ovog dela Silađi kada je golman Trivunović sjajno reagovao i odbranio njegov šut. I kako to obično biva posle neiskorišćenih šansi sledi kazna i to u pretposlednjem minutu 1. poluvremena. Na asistenciju Krnjinca iskusni Milovac manirom rasnog strelca postiže gol za vodjstvo domaćina.

U 2. poluvremenu fudbaleri TSC-a su pali što je iskoristio ponovo Milovac u 75. minutu i svojim drugim golom zapečatio sudbinu Topolčana na ovom gostovanju. Topolčani su u poslednjih 15. minuta krenuli u ofanzivu nebili postigli gol i vratili neizvesnost u meč. Njbliži postizanju gola bili su 10 minuta pre kraja kada je golman Trivunović jednu tešku loptu izvadio ispod prečke a u nastavku akcije dobar šut Silađija Trivunović sjajnom paradom odbranio i tako uz dvostrukog strelca Milovca bio najzaslužniji što su se i sa drugog gostovanja ove sezone Topolčani vratili praznih šaka.

U narednom, 4. kolu Srpske lige-Vojvodina fudbaleri TSC-a u subotu 03.09.2016. sa početkom od 16h i 30 minuta dočekuju ekipu Radničkog iz Nove Pazove.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *