TSC namerava da zabeleži 14. pobedu u nizu

Fudbaleri TSC Bačka Topola u sredu, 01. maja, u 16.00 sati gostuju ekipi Sinđelića iz Beograda, sa namerom da produže niz pobeda u prolećnom delu sezone i da tako osiguraju plasman u Superligu Srbije sa prvog mesta na tabeli Prve lige Srbije,

“Očekuje nas jedna teška utakmica, jer je Sinđelić mlada i poletna ekipa. Za njih utakmica nema neki veći rezultatski značaj, pa zbog toga igraju rasterećeno. Sa druge strane, mi igramo za svoj cilj – želimo da sa prvog mesta odemo u Superligu”, rekao je golman TSC Nemanja Jorgić.

Jorgić je istakao da će ekipa TSC igrati preostale dve utakmice u ovoj sezoni veoma motivisano, jer želi da produži niz pobeda, koji traje pod početka prolećnog dela sezone.

Bočni vezni igrač TSC Miloš Plavšić takođe je podsetio da je TSC obezbedio plasman u Superligu i da je tako ispunio glavni cilj ove sezone, ali da su potom postavili još jedan – da pobede u preostale dve utakmice – u sredu Sinđelić u gostima i u nedelju, 5. maja, Metalac na svom terenu.

“Sinđelić je veoma dobar protivnik, koga nismo uspeli do sada da pobedimo ove godine ni na njihovom terenu, ni kod kuće. Ipak, ako mi budemo pravi, verujem da ćemo ovoga puta uspeti”, rekao je Plavšić.

Utakmica FK Sinđelić – FK TSC igraće se u sredu 1. maja od 16.00h, na stadionu u Beogradu.

U prošlom, 36. kolu, ekipa TSC je nastavila pobednički niz i rezultatom 2:1 trijumfovala nad Radničkim 1923.

TSC zauzima prvo mesto na tabeli Prve lige Srbije sa 49 bodova (prepolovljeni u doigravanju za plasman u Superligu) iz 25 pobeda, 8 remija i 2 poraza. Protivnik TSC u ovom kolu, Sinđelić,  trenutno je na osmom mestu sa 23 boda.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *