TSC ide po tri boda u Zemun

Fudbaleri TSC Bačka Topola gostovaće u subotu, 14. oktobra, ekipi Teleoptika u Zemunu, u 9. Kolu Prve lige Srbija. Na ovom gostovanju, TSC očekuje snažan otpor protivnika, ali i veruje u drugi trijumf ove sezone u gostima.

tsc“Ekipa Teleoptika je pri dnu tabele, ali po kvalitetu zaslužuje mnogo bolji plasman. Ko god misli da je ovo unapred dobijena utakmica, vara se. Mi moramo da izađemo na teren i pružimo maksimum da bismo osvojili bodove. Ako tako pristupimo, verujem u pobedu”, kazao je šef stručnog štaba TSC Petar Kurćubić.

Prema njegovim rečima, ekipa Teleoptika ima tehnički dobre igrače, koji su brzi I stvaraju dosta prilika za gol. Zbog toga će i odbrana i napad TSC morati u svakom trenutku da budu  skoncentrisani.

“Moramo da odigramo slično kao prošle sedmice, protiv provoplasiranog Dinama iz Vranja, ako želimo pobedu nad Teleoptikom. Naš cilj je uvek isti – sva tri boda, ali videćemo kako će to izgledati na terenu”, oprezan je Kurćubić.

Utakmica Teleoptik – TSC igraće se u subotu od 15 sati u Zemunu.

U dosadašnjem toku takmičenja, ekipa TSC ima tri pobede, četiri remija i jedan poraz,  i trenutno  se nalazi na 6. mestu sa 13 bodova. U prethodnom kolu TSC je igrao nerešeno, 0:0, sa Dinamom iz Vranja.

Teleoptik je trenutno 15. na tabeli, sa tri remija, pet poraza i bez trijumfa.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *