TSC: Dragan Šicar nadvisio odbranu protivnika

Crvena zvezda (Novi Sad)-TSC 0:1

Stadion Crvene zvezde.
Gledalaca: 200.
Sudija: Marko Delibašić (Vrbas).
Strelac: Šicar u 66. minutu.
Žuti kartoni: Ignjić, Terzić (Crvena zvezda), Silađi, Šicar (TSC).
Crvena zvezda: Ivić, Peković, Bubnjević, Ilić, Čupić, Kojčić, Ignjić, Kiš, Matić, Terzić (Grahovac), Rakić.
TSC: Jorgić, Krivokapić, Resanović, Cvetković, Todorović, Boroš, Radović, Milić (Nedić), Rahić (Perović), Silađi (Jovanić), Šicar.

TSCFudbaleri TSC-a nakon prve pobede u prvenstvu na domaćem terenu protiv Radničkog iz Nove Pazove prošle nedelje, zabeležili su i drugi trijumf zaredom, ovog puta protiv novajlije u ligi Crvene zvezde iz Novog Sada u okviru 5. kola Srpske lige-Vojvodina.

U 1. poluvremenu TSC je imao više od igre, ali je domaćin dva puta pripretio preko Terzića, a golman Jorgić oba puta bio na visini zadatka. Topolčani su zapretili preko Milića u 30. minutu koji je šutirao preko gola nakon kornera koji je izveo Silađi. Jedan od najzapaženijih u redovima Topolčana Silađi je u poslednjim trenucima prvog dela igre nezgodno šutirao, ali je golman Ivić sjajnom paradom skrenuo loptu u korner. U 2. poluvremenu prvu šansu su imali domaći. Na centaršut Rakića ukazala se šansa Terziću, ali se ovaj u idealnoj poziciji spetljao. Gol odluke viđen je u 66. minutu. Na centaršut Todorovića, centarfor Topolčana Dragan Šicar nadvisio je odbranu Crvene zvezde i udarcem glavom matirao nemoćnog Ivića.

Fudbaleri TSC-a u narednom kolu Srpske lige-Vojvodina su slobodni zbog odustajanja od prvenstva ekipe Donji Srem iz Pećinaca, a potom ih očekuju 2 nezgodna gostovanja još jednom novajliji u ligi Radničkom u Zrenjaninu i Omladincu iz Novih Banovaca.

Autor: Goran Medar

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *