Sportski vikend za nama: Turnir u odbojci i kup u fudbalu

Proteklog vikenda su u opštini Bačka Topola održana dva sportska takmičenja. Na jezeru turnir u odbojci na pesku i u Bajši 18. Sat-trakt kup. 

 

Foto: 024info.rs

 

U konkurenciji više ekipa prvo mesto pripalo je ekipi iz Kleka za koju su nastupali Nikola Kisić i Mateja Pavlović. Učestvovale su i dve domaće ekipe te igrači iz Beograda, Čačka, Vrbasa. Prisutni su bili i Branislav Nikolić, selektor mlađih kategorija Srbije i bivši reprezentativac Marko Plavšić. Nagrade je uručio Ognjen Despotović, član opštinskog veća zadužen za sport i omladinu.

 

Foto: 024info.rs

 

Na sportskom terenu FK Bajša je održan tradicionalni turnir Sat-trakt kup za decu rođenu 2010. godine, po 18. put. Učestvovalo je ukupno 12 ekipa podeljenih u dve grupe. Prvo mesto pripalo je ekipi TSC koja je u finalu savladala tim Bečeja sa 1:0. U borbi za treće mesto slavio je tim Crvenke pobedom nad Adom 0d 2:0. Za najboljeg igrača je pr0glašen Maksim Fic iz TSC, najbolji strelac je takođe igrač TSC Lazar Gvozdenović, dok je najbolji golman Relja Vučković iz Bečeja. Nagrade su uručili predstavnik kompanije Sat-trakt Kočiš Lajoš, kapiten FK Bajša Žemberi Igor i treneri sa akademije TSC, Laćak Aristid i Boris Drašković.

 

Osvajač Sat-trakt kupa 2021. FK TSC

 

Na fudbalskoj akademiji u Bačkoj Topoli je takođe otpočeo i TSC kup na kojem učestvuju ekipe TSC, Čikserede, Puškaš akademije, Munkača, Čukaričkog i Osijeka. Turnir se završava u utorak 10. avgusta.

 

Vanja Uzelac

 

3 komentara

  1. Zaista ću se truditi da moj komentar bude pristojan i civilizovan kako bi bio objavljen. Ali moram postaviti logično pitanje. Kako član opštinskog veća za sport može biti neko ko je tokom svog školovanja bio oslobodjen fizičkog?

     
  2. Pogledajte nivo organizacije u Bajši a pogledajte ovo drugo. Turnir na pesku sa 6 učesnika 3 na 3. O bože. Šta bi sa letnjim fudbalskim turnirom? Zaleteli se malo a?

     
  3. Postovani zamolicu Vas da ne iznosite ne proverene informacije, na turniru je ucestvovalo 15 ekipa, 30 igraca iz cele drzave. Od tih 15 ekipa ucestvovalo je 8 ekipa sa nacionalnog sampionata. Turnir se igrao po FIVB pravilima 2 na 2. Inace u nacionalnom sampionatu 16 ekipa ucestvuje na svakom turniru tako da molim Vas ako i simpatisete manifestaciju u Bajsi (koju mi podrzavamo i pozdravljamo jer i treba da se desava nesto u opstini) nemojte da kaljate i omalovazavate odbojkaski sport. Hvala u ime OK Topola.

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *