„PROLETER“ ( NOVI SAD ) – „TOPOLČANKA“ 35:75

U zaostaloj utakmici 7. kola Druge lige Srbije – sever Topolčanka je gostovala u Novom Sadu i savladala ekipu Proletera visokim rezultatom  75:35.

Od samog starta videlo se da su igračice Topolčanke brže i spretnije u odnosu na visoke igračice Proletera. Igračice Topolčanke su zaigrale prepoznatljivu čvrstu odbranu i nakon prve četvrtine rezultat je bio 33:7.

Ovaj rezultat je omogućio da sve igračice koje su bile upisane u protokol za ovaj susret dobiju priliku u nastavku utakmice. Najzapaženije kod Topolčanke Jelena Zorić, Maja Pojužina i Rajak za vreme koje su provodile u igri konstantno su povećavale prednost Topolčanke.

Ovom utakmicom je završen prvi deo prvenstva u kom je Topolčanka potvrdila da ima najbolju odbranu u ligi i sa 7 pobeda i jednim porazom zauzima drugo mesto na prvenstvenoj tabeli iza Karaburme koja je zabeležila svih 8 trijumfa nakon prvog dela prvenstva.

Drugi deo prvenstva se odmah nastavlja, a za košarkašice Topolčanke sledi gostovanje u Novom Bečeju poslednjeplasiranoj ekipi Jedinstva pred utakmicu godine protiv Karaburme u Bačkoj Topoli 19.12.2015.

Goran Medar

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *