Predrag Rogan kao novi trener vodi TSC ka Super ligi

TSC iz Bačke Topole u prolećnoj sezoni sa novim šefom stručnog štaba

Fudbalerima TSC-a ostalo je još nekoliko dana odmora, a članovi uprave čine sve da pripreme najbolje uslove za rad, u cilju da prolećna sezona bude još uspešnija.

predrag-rogan
FOTO: M. Jelisavčić

U taboru četvrtoplasirane ekipe u jesenjoj trci, došlo je do promena šefa stručnog štaba. Upravni odbor sa, Janošem Žemberijem, glavnim sponzorom, i predsednikomSabolč Palađijem, odlučio je da, umesto Petra Kurćubića, na klupi, u drugom delu prvenstva, bude Predrag Rogan.

– Doveli smo iskusnog stručnjaka, očekujem da će se brzo uključiti u rad i da će biti nastavljen kontinuitet dobrih rezultata. Ako sve bude išlo po planu, saradnja bi mogla da bude nastavljena i na duže staze – kaže Zoltan Sabo, sportski direktor.

Predrag Rogan je imao bogatu igračku i trenersku karijeru. Osam godina bio u Radu, nastavio u Smederevu, pa u Kuvajtu, gde je osvojio duplu krunu sa mladom ekipom Kacije. Po povratku, preuzeo je školu fudbala Spartaka u Subotici, karijeru je nastavio u Zemunu, da bi Mačvu, posle prvog dela prvenstva, ostavio na tronu odakle se lako pasirala u elitu.

– Posle odlaska iz Šapca, proveo sam godinu dana kao pomoćnik Nebojši Vignjeviću u mađarskom prvoligašu Ujpeštu. Na poziv prijatelja došao sam u Bačku Topolu, brzo smo se dogovorili, a cilj je da se TSC domogne Super lige – kaže Predrag Rogan. – Prvi potez biće upoznavanje igrača, a 15. januara počećemo pripreme.

Promocija je zakazana za subotu u 11 časova u Bačkoj Topoli.

– Znam da je reč o sjajno organizovanom klubu, sa rukovodstvom koje zna posao. Imam nameru da stvorim dobar tim, jer sam čuo da TSC ima odličnih igrača, a posle razgovora sa sportskim direktorom videćemo šta nam nedostaje, da bi smo doveli pojačanja i zaoštrili konkurenciju – jasan je Rogan.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *