PORAZ U VEOMA VAŽNOM SUSRETU

KK Topola je nakon skoro tri meseca napokon odigrao zvaničan meč. U zaostaloj utakmici 8.kola 1 SLS iz prvog dela prvenstva plavo – beli su dočekali ekipu Futoga i na kraju pretrpeli poraz rezultatom 72:63.

Ni posle ova tri meseca se izgleda ništa nije promenilo u fizionomiji igre našeg tima.Iste greške su isplivale na površinu kao i na prethodno odigranim utakmicama Topolčana. Ponovo su košarkaši Topole odigrali utakmicu gde su pokazali dva lica.Prvo poluvreme izvanredna partija izabranika Mikloša Benčika,drugo očaj i bezidejna igra u napadu sa mnogo propusta u odbrani.
Prvih 20 minuta lepršava, atraktivna igra našeg tima donela je i rezultat kakav su svi priželjkivali u ovoj veoma važnoj utakmici za domaći tim za dalji nastavak prvenstva. Topola je nakon 1. poluvremena vodila 41:32.

2. poluvreme je u potpunosti pripalo ekipi Futoga koji je do kraja 3.perioda igre uspeo da anulira prednost Topole – 55:55.Poslednjih 10 minuta igre kao da je vezao i ruke i noge našim košarkašima gde su ubacili svega 8 poena protivniku u ovom delu igre,pa su Futožani na kraju slavili i otišli kući pevajući, pogotovo što će u nastavku takmičenja play – out preneti 4 boda.

Za trenera Benčika i njegov tim sada definitivno sledi žestoka borba za opstanak,prokockana je dobra prilika za trijumf u ovom susretu da se uhvati kakav takav priključak sa ostalim ekipama sa dna prvenstvene tabele. Jednu od poslednjih šansi imaće već za sedam dana kada će ugostiti ekipu I Can To Play iz Novog Sada.

Autor: Goran Medar

 

Jedan komentar

  1. Mićo, srozao si košarkaški klub.

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *