Pobeda u Nišu!

Posle četiri odigrana kola Super lige Srbije ekipa iz Bačke Topole ima maksimalan učinak i nalazi se na drugom mestu. Ovoga puta savladan je Radnički u Nišu.

 

Foto: juznevesti.com

 

Ponovo izmene u prvom sastavu. Krstić je zaigrao na mestu štopera dok se u vrhu napada našao Vukić. I na klupi TSC izmene, Dušan Bajić je preuzeo ekipu Proletera a njegovo mesto je preuzeo Spasoje Jelačič.

 

Prvo poluvreme je pripalo TSC. Mnogo konkretnije je igrala ekipa iz Bačke Topole. Najbolju priliku propušta Ćalušić. Zec je doneo prednost u 31. minutu nakon odlične kombinacije sa Banjcem. Njegov četvrti gol u četiri meča. Priliku da debituje dobio je i Aranđel Stojković, koji je tek potpisao ugovor sa klubom. Prethodne tri sezone je igrao za Vojvodinu.

 

Radnički je polako preuzimao inicijativu u drugom poluvremenu, ali su ponovo gosti postigli pogodak. Kapiten Tomanović je primio loptu dao sebi for i šutirao vrlo precizno u 63. minutu. Kasalica je smanjio prednost na 1:2, a do kraja je Radnički propustio dve velike šanse, oba puta je lopta otišla malo od gola. Na kraju ipak tri boda za TSC.

 

 

Nakon četiri odigrana kola TSC ima 12 bodova koliko i Partizan, uz lošiju gol-razliku. U narednom kolu će u Senti dočekati Radnički iz Kragujevca.

 

Vanja Uzelac

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *