TSC Bačka Topola – Zlatibor Čajetina u 2. kolu Prve lige Srbija – Prva utakmica TSC-a na terenu u Senti

BAČKA TOPOLA – Fudbaleri TSC Bačka Topola u subotu, 18. avgusta, spremno dočekuju Fudbalski klub Zlatibor, u 2. kolu Prve lige Srbija, sa ambicijom da zabeleže pobedu i približe se cilju, ulasku u Superligu.

„.Ove godine TSC će biti domaćini na stadionu u Senti, koji nije u najboljem stanju, ali očekujemo da će ljudi zaduženi za to uspeti da ga osposobe za nastavak takmičenja. Domaći teren u Bačkoj Topoli će nam mnogo nedostajati i zato pozivamo navijače da u što većem broju dođu u Sentu jer su oni naš dvanaesti igrač i itekako su nam bitni i potrebni. Uz maksimalni respekt ekipe sa Zlatibora koja je imala dobar rezultat u prvom kolu mi  očekujemo da u subotu zabeležimo prvu pobedu i daćemo sve od sebe da tako i bude.“  rekao je Šef stručnog štaba Predrag Rogan.

„Ovo nam je prva utakmica kod kuće posle nerešenog rezultata u Beogradu protiv Sinđelića.  Spremno idemo dalje i okrećemo se narednim mečevima. U subotu nam dolazi odlična ekipa sa Zlatibora. Znam dosta njihovih igrača i trenera i jasno mi je da će utakmica biti teška,  ali mi smo spremni da damo maksimum, da pobedimo i da idemo ka svom zacrtanom cilju“, rekao je napadač Nebojša Bastajić.

Odbrambeni igrač, Filip Babić, naglasio je da je atmosfera u ekipi odlična, bez obzira na žal što se prethodna utakmica nije završila povoljnije po klub i u subotu očekuje prvu pobedu u jesenjem delu prvenstva.

Sportski direktor kluba, Zoltan Sabo, je pozvao navijače da dođu na Gradski stadion u Sentu. Uprava kluba je organizovala prevoz, dva autobusa koja u subotu polaze u iz Bačke Topole od Venusa  u 16.15.

Sabo je dodao da će i u ovoj sezoni ulaz na utakmice biti slobodan, a da će oni koji ipak odluče da kupe kartu kao poklon dobiti navijačku majicu kluba.

Utakmica TSC – Zlatibor igraće se u subotu, 18. avgusta od 17.30 časova na Gradskom stadionu u Senti.

U prethodnom, prvom kolu, TSC je igrao nerešeno protiv Sinđelića i nalazi se na 10. mestu tabele.

Protivnik TSC-a, ekipa Zlatibora je na 2. Mestu nakon prošlonedeljne pobede na domaćem terenu protiv Žarkova rezultatom 3:0.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *