Najava Spektakularnog finala turnira u malom fudbalu

image-0-02-04-04b0ec0d6174cf58a7cb6c0799b6f90b32a9f98aafe5d0fbe9dbf8638608d7c3-VKako organizatori najavljuju, u sredu- 28.06.2017.godine će se odigrati finale turnira u malom fudbalu „Topola 2017“. Za sve ljubitelje sporta ovo će biti nezaboravno veče. Pored utakmice za treće mesto i finalne utakmice, odigraće se i dva revijalna meča, meč pionira i meč između ekipe Jelen piva koju čine poznate licnosti i ekipe Bačka Topola za koju će nastupiti gradjani Bačke Topole.

Pored navedenih utakmica, finale će obeležiti i tehnički efekti koji se mogu videti samo na najprestižnijim turnirama regiona. Inicijator ovogodišnjeg turnira, Nemanja Simović, prezadovoljan je reakcijama publike i stanovnika Bačke Topole.

Nemanja(2)„Kako smo i obećali vratili smo stari sjaj letnjem fudbalskom turniru. Veliki broj gledalaca je najbolja potvrda da je turnir dobro organizovan, a kvalitetan fudbal su svakodnevno potvrđivale ekipe iz Novog Sada, Vrbasa, Kikinde, Crvenke, Subotice, Apatina i iz drugih gradova u našem okruženju. Pozivam sve ljubitelje fudbala da dođu na finalno veče u sredu 28. juna za koje spremamo posebna iznenađenja. Tog dana će naši dragi gosti biti poznati glumci, pevači, olimpijski šampion Davor Štefanek i mnogi drugi.

Već nekoliko dana po završetku turnira krećemo sa izgradnjom novog košarkaskog terena na kome ćemo po završetku izgradnje krajem avgusta organizovati turnir u basketu za tri uzrasne kategorije: pionire, juniore i seniore. I za ovaj turnir ćemo obezbediti određeni fond nagrada.

lexingtonNakon tog turnira očekuje nas i obeležavanje proslave dana Opštine koji ćemo ove godine organizovati u skladu sa potrebama naših mladih sugrađana pa tako sa zadovoljstvom mogu da najavim da će svoj nastup u Bačkoj Topoli 16. septembra imati Lexington Bend, jedan od trenutno najpopularnijih bendova u našoj zemlji. Polako Bačkoj Topoli vraćamo stari sjaj“ – istakao je Nemanja Simović.

 

Jedan komentar

  1. srbenda iz backe topole

    Da li ja to dobro vidim … sto citam?? SNP se uvlaci u bulju SNS-u ..!!

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *