Memorijalni fudbalski turnir „Stevan Vilotić Ćele“ u Bačkoj Topoli

img_0722_0
Foto: subotica.info

Subotica je domaćin 23. po redu memorijalnog fudbalskog turnira „Stevan Vilotić Ćele“. Turnir će okupiti šest reprezentacija ispod devetnaest godina. Početak je zakazan za 1. septembar, dok će finalna utakmica, kao i borbe za plasman, biti odigrane 05. septembra. Spisak učesnika je isti kao i prošle godine, u A-grupi takmičiće se Srbija, SAD i Francuska, a u B-grupi Izrael, Mađarska i Ukrajina.

– „Odigraće se ukupno devet utakmica od kojih će se dve odigrati u Bačkoj Topoli. Prva utakmica odigraće se u petak u 17.00 časova gde će se sastati reperezentacije Izraela i Mađarske. U ponedeljak, finalnog dana, u Bačkoj Topoli u 15.30 časova odigraće se meč za peto mesto. Kada je u pitanju snaga turnira samo da napomenemo da je Francuska aktuelni evropski šampion u tom uzrastu i da je Srbija u poslednjih nekoliko godina bila i evropski i svetski prvak. “ – rekao je za naš portal član opštinskog veća zadužen za sport i omladinu Milan Janus.

Pozvamo sve sugradjane da u što većem broju dođu na navedene utakmice i pokažu da stanovnici opštine Bačka Topola vole i prati sport.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *