KK “Topolčanka”: Ubedljiva pobeda nad Novobečejkama

U četvrtom kolu Prve ženske regionalne lige Srbije KK “Topolčanka” je na domaćem terenu dočekala ekipu Jedinstva iz Novog Bečeja i prema očekivanjima zabeležila laku i ubedljivu pobedu rezultatom 96:43.

Već na samom startu utakmice bilo je jasno da mlada i neiskusna ekipa iz Novog Bečeja ne može biti ravnopravan protivnik razigranim domaćim košarkašicama. Donekle samo u prvih 10 minuta susreta su pružile kakav-takav otpor gde je rezultat posle prve četvrtine glasio 25:17. U nastavku susreta žuto-crne su zaigrale dobro u odbrani, zatvorile sve prilaze svom košu, a u napadu lako poentirale i već na poluvremenu vodile sa ubedljivih 61:30.

U drugom poluvremenu gošće su postigle svega 13 poena, od čega samo 2 u poslednjoj četvrtini i to u poslednjem minutu sa linije slobodnih bacanja, iako je trener Šegrt u nastavku utakmice šansu pružio mlađim igračicama.

Najbolja u redovima Topolčanke u ovoj utakmici bila je mlada Sonja Zorić koja je ubacila rivalu 30 poena. Igra mlađe Zorićke svakako ohrabruje i raduje trenera Šegrta za dalji nastavak prvenstva. Kod domaćih takođe istakle su se još tandem Jelena Zorić-Kekezović i mladi plejmejker Katarina Pajić.
Košarkašice Topolčanke u narednom kolu dočekuje ekipa Sivca.

 

Autor: Goran Medar

 

Jedan komentar

  1. DEJANE SVE STO DOHVATIS PRETVORIS U ZLATO.

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *