KK Topola: Junak pobede Ognjen Prlja sa 32 poena

U unapred odigranoj utakmici poslednjeg kola Prve srpske lige-sever u košarci u veoma dramatičnoj, neizvesnoj i uzbudljivoj utakmici tokom svih 40 minuta gde nijedna ekipa nije imala veću prednost od 4 poena u toku susreta, košarkaši Topole su savladali odličnu ekipu Slovena iz Rume koja se nalazi u samom vrhu prvnstvene tabele sa 81:80.

piljaJunak pobede bio je Ognjen Prlja koji je postigao 32 poena na ovom meču od toga i poslednji šut na 2 sekunde pre kraja za 3 poena i erupciju oduševljenja svih prisutnih u sali OŠ,,Čaki Lajoš“ za izuzetno važan trijumf bačkotopolskih plavo-belih. Kako su rekli na kraju susreta igrači i stručni štab domaćih ovu pobedu su posvetili i poklonili svom kapitenu Igoru Topalovu koji je pre nekoliko dana uplovio u bračne vode i tako poželeli njemu i njegovoj izabranici mnogo sreće i zadovoljsdva u zajedničkom životu. Koliko je utakmica bila izjednačena i zanimljiva govori i rezultat po četvrtinama (20:22, 15:15, 22:22, 24:21).
Rumljani su na 14 sekundi pre kraja vodili sa 80:76, ali je stvar u svoje ruke uzeo Prlja, prvo pogodio 2 slobodna bacanja a potom na 2 sekunde pre kraja susreta ubacio i trojku za izuzetno bitnu pobedu Topolčana koji su na ovom susretu imali i organizovanu žensku podršku sa tribina iz Subotice.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *