Goleada u Senti! TSC:Radnički 4:4

Peto kolo Super lige Srbije donelo je možda i najuzubdljiviji meč od starta sezone u kojem je viđeno čak osam golova. TSC je ispustio dva gola prednosti u samom finišu meča a gosti su do izjednačenja stigli u 96. minutu.

 

Foto: FK TSC

 

Identična postava kao u meču sa drugim Radničkim, iz Niša. Niko nije očekivao ovakav meč u Senti a TSC je bio favorit pre utakmice nakon četiri vezane pobede. Meč je i krenuo u tom pravcu jer je Banjav već u 14. minutu pogodio za 1:0. Odličan start sezone za njega i ponovo prelep pogodak. Nisu stali igrači Radničkog pa su nakon greške u odbrani TSC izveli korner u 22. minutu, a Leandro je pogodio sopstvenu mrežu. Samo četiri minuta kasnije ponovo vode domaći. Najbolji igrač u redovima plavih ove sezone, Đuro Zec, postigao je svoj peti pogodak nakon odličnog prodora i šuta unutar kaznenog prostora. Mogli su i do veće prednosti domaći da je Tomanovićev šut u 34. minutu završio u mreži a ne na prečki gola. Na poluvreme se otišlo sa rezultatom 2:1.

 

U 56. minutu Banjac postiže svoj drugi pogodak nakon greške u odbrani gostiju. Na kraju će biti proglašen i za igrača utakmice. U 72. minutu gosti smanjuju na 3:2, Jovanović je centrirao a Mirić glavom pogodio gol Filipovića. Tri minuta kasnije izjednačenje. Korner sa leve strane i Filipović pogađa glavom. Dva minuta pred kraj Leandro je pogodio za 4:3! Sigurno je svima tada izlgledalo da će TSC pobediti i peti meč za redom, međutim slavlje je pokvario Mirić u 96. minutu pogotkom sa bele tačke. Prethodno je Landro oborio Kovinića. Na kraju remi i čak osam golova na stadionu u Senti.

 

 

U narednom kolu prvenstva TSC će gostovati ekipi Crvene zvezde na stadionu Rajko Mitić.

 

Vanja Uzelac

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *