Fudbaleri TSC-a počeli sa pripremama

Već više od deset dana mnogo je živo na stadionu u Gradskom parku.

Fudbaleri TSC-a su početkom ovog meseca krenuli sa pripremama za start nove sezone prvenstva Srpske lige-Vojvodina. Treba napomenuti da su fudbaleri stigli spremni na start priprema jer su dok je trajala pauza imali zadatak da odrade jedan deo priprrema samostalno.

TSCPod komandnom palicom šefa srtučnog štaba Radovana Krivokapića, koji će i u novoj sezoni predvoditi bačkotopolske plavo-bele, svakodnevno vredno trenira 30-tak igrača. Kostur tima iz prošle sezone je ostao na okupu, a priključeni su i mladi fudbaleri iz omladinskog i kadetskog pogona. Klub su napustili i papire uzeli iskusni Nenad Nastić, Dejan Stojaković i Bojan Milovanović, a na treninzima TSC-a su prisutna i neka nova lica u odnosu na prošlu sezonu koja se nalaze na probi i oni se trude da zadovolje ukuse trenera Krivokapića i sportskog direktora Sabolča Palađija i tako sebi obezbede ugovor za sledeću sezonu. Fudbaleri će imati priliku da svoje kvalitete pokažu i kroz kontrolne pripremne susrete, a sportski sektor kluba nije sedeo skrštenih ruku, već je obezbedio klubu da odigra 7 kontrolnih utakmica koje će poslužiti treneru Krivokapiću da iskristališe tim za nastupajuću sezonu. Poznat je plan i program i imena protivnika sa kojim će se sastati FK,,TSC“.

U subotu 16.07. jedini meč koji će odigrati fudbaleri TSC-a na domaćem terenu na ovim pripremama, a u goste im dolazi povratnik u srpskoligaški rang, ekipa Bratstva iz Prigrevice. Potom slede gostovanja u Bečeju 20.07., Čonoplji 23.07., Bajši 27.07. i Novom Sadu ekipi Proletera. Generalna proba je zakazana za 06.08. a protivnik će biti ekipa Srbobrana.

Start novog prvenstva Srpske lige-Vojvodina je zakazan za 13.08.2016. godine.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *