Fudbaleri TSC Bačka Topola posle dve utakmice u gostima dočekuju OFK Bečej na stadionu u Senti

BAČKA TOPOLA – Fudbaleri TSC Bačka Topola u subotu, 15. septembra, na svom terenu na stadionu u Senti, dočekuju OFK Bečej 2018, sa namerom da u 7. kolu Prve lige Srbije upišu drugu pobedu ove sezone i opravdaju velika očekivanja i ambicije kluba.

„Ovo je vrlo zahtevna liga i svaka utakmica traži maksimum od klubova i igrača kako bi ostvarili rezultate, a pogotovo od nas koji od starta imamo visoko postavljene ciljeve. Svakoj utakmici pristupamo ozbiljno i očekujem da u subotu prikažemo svoju prepoznatljivu igru i osvojimo nova tri boda i približimo se vrhu tabele.“ rekao je Mirko Jovanović, pomoćni trener TSC-a.

Jovanović je naglasio da su svi igrači zdravi i da će na teren protiv bečejaca  izaći u najboljem mogućem sastavu.

„Posebno želim da zahvalim fanovima kluba koji su bili uz nas u prethodne dve utakmice u gostima,  bodrili igrače i navijali,  bez obzira na poraz u Inđiji i nerešen rezultat sa Žarkovom.  Želim  da ih pozovem da u što većem broju dođu u Sentu i budu naš dvanaesti igrač“, dodao je Jovanović.

Ulaz na stadion je i ovaj put besplatan, ali će svi navijači koji budu želeli da kupe ulaznice po ceni od 150 dinara, kao poklon dobiti navijačku majicu.

Utakmica TSC – Bečej  igraće se u subotu, 15. septembra od 16:00h, na stadionu u Senti, gde je TSC domaćin ove sezone.

TSC se nalazi na 10. mestu na tabeli Prve lige Srbija sa 6 bodova iz jedne pobede, 3 remija i 2 poraza. Protivnik TSC u 7. kolu, Bečej, je 12. na tabeli sa 6 osvojenih bodova.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *