Fudbal: Nesportski gest igrača Omladinca

Stadion u Novim Banovcima.

Gledalaca: 300.

Sudija: Nikola Malidžan(Novi Sad).

Strelci: Pejčinović u 17, Gajić u 32 i Perović u 65 minutu za Omladinac, a Todorović u 20, Rahić u 60 i Milić u 72 minutu za TSC.

Žuti kartoni: Despotović, Jevremović(Omladinac), Milovanović, Nedić, Silađi(TSC).

Crveni karton: Miloš Živković(Omladinac).

Omladinac: Jagodić, Gajić, Lemajić, Radenković, Dukić, Despotović(Aleksić), Ma. Živković, Perović(Jevremović), Mi. Živković, Zogović, Pejčinović.

TSC: Jorgić, Nedić, Nastić, Todorović, Cvetković, Radović, Krivokapić(Majoroš), Rahić, Medić(Milić), Milovanović(Šicar), Silađi.

I sa poslednjeg gostovanja u ovoj sezoni fudbaleri TSC-a su se vratili neporaženi. Za razliku od prethodnih mečeva kada su mreže mirovale ili padao po 1 gol, ljubitelji fudbala u N. Banovcima su bili u prilici da vide čak 6 golova po 3 na obe strane. Domaćin je tri puta vodio, a uporni Topolčani uvek sustizali prednost ekipe Omladinca. Omladinac je bolje otvorio susret i poveo već u 17 minutu golom Predraga Pejčinovića. Radost domaćih je kratko trajala jer je tri minuta kasnije kapiten Topolčana Nenad Todorović izjednačio rezultat, da bi Gajić u 32 minutu doneo novu radost Omladincu. Rezultatom 2:1 za Omladinac je i završeno 1 poluvreme. U drugih 45 minuta ekipa TSC-a je bila mnogo bolji tim i Rahić u 60 minutu sjajnim udarcem ponovo poravnava rezultat. U 65. minutu Perović koristi neodlučnost u odbrani TSC-a i po treći put dovodi svoj tim u vođstvo, da bi tačku na ovaj susret i goleadu stavio rezervista na ovom meču Đorđije Milić. Na kraju bi trebalo istaći i nesportski gest domaćeg igrača Miloša Živkovića koji je bez ikakvog razloga udario korpulentnog Milovanovića. Sudija Malidžan je pokazao direktan crveni karton igraču domaćih, a Milovanović je završio u bolnici u Zemunu zbog potresa mozga.

U subotu 04.06.2016. je na programu poslednje kolo Srpske lige-Vojvodina, a fudbaleri TSC-a na svom terenu u komšijskom derbiju dočekuju najstariji klub sa ovih prostora Bačku 1901 iz Subotice.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *