FK,,Dolina“- FK,,TSC“ 1:1

Stadion Doline. Gledalaca: 300.

Sudija: Igor Milanović(Mačvanska Mitrovica).

Strelci: Labović u 88 min za Dolinu i Šicar u 32 minutu za TSC.

Žuti kartoni: Pajković, Radosavljević(Dolina), Nedić, Rahić, Krivokapić, Boroš(TSC).

Dolona: Trivunović, Trkulja, Musa(Radivojević), Savić, Kozić, Atanasković, Radosavljević, Pajković, Labović, Brkić, Krstinić.

TSC: Jorgić, Nedić, Cvetković,Todorović, Resanović(Marjanović), Radović, Krivokapić, Boroš, Rahić(Milovanović), Nastić(Medić), Šicar.

Fudbalere TSC-a su delila samo 2 minuta od pobede na gostovanju u Padini protiv poslednjeplasirane Doline. Bačkotopolski plavo-beli su bili bolji rival tokom svih 90 minuta, a naročito se to videlo u 1. poluvremenu kada su i u 32. minutu postigli gol nakon gužve u šesnaestercu domaćih najbolje se snašao vođa navale Dragan Šicar i iz trećeg pokušaja od stative loptu poslao u mrežu. Šteta što još koja lopta nije završila u mreži Doline u prvih 45. minuta a bilo je zrelih prilika. Iz povoljnih situacija promašivali su strelac gola Šicar, zatim Rahić, a na kraju i Nedić.

U 2. poluvremenu domaći tim je pokušao da uspostavi terensku ravnotežu. Golman Jorgić na drugoj strani bio je bez posla sve do 65. minuta kada su domaćini prvi put i zapretili pogodivši prečku. I kako to obično biva kada se ne iskoriste šanse sledi kazna. U 88. minutu posle idealnog centaršuta levog krila Krstinića Labović je udarcem glavom bio precizan. Ipak bez obzira na sve TSC je i dalje bez poraza u nastavku prvenstva, a to je još jedino pošlo za rukom ekipi Odžaka koja je vodeća na prvenstvenoj tabeli 4 kola pre kraja prvenstva Srpske lige-Vojvodina.

Topolčani će šansu za nova 3 boda imati već u sredu 18. maja kada u vandrednom kolu na Gradskom stadionu dočekuju Sentu. Početak susreta zakazan je za 16.30 sati.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *