Finale kupa područnog fudbalskog saveza Subotice FK,,Tavankut“- FK ,,TSC“ 0:1

Gledalaca: 300.

Sudija: Novak Simović (Lovćenac).

Strelac: Todorović u 45 minutu iz penala.

Tavankut: Sabo, I.Skenderović (G.Skenderović), Sloboda, Balazic (Paunović), Hubert, Bursać, Simić, Vizin, N.Skenderović, Godar, Sovilj (Kojundžić).

TSC: Hajagoš, Nedić, Marjanović (Resanović), Cvetković, Todorović, Radović, Nastić, Rahić (Medić), Siladji,Šicar, Djokić (Milić).

TSCTokom svih 90 minuta igre fudbaleri TSC-a su bili bolji rival od vojvodjanskog ligaša Tavankuta i sasvim zasluženo slavili u finalu kupa PFL Subotica. Bilo je dosta šansi u prvih 45. Minuta, a najizgledniju je propustio Vladimir Siladji kada je umakao svojim čuvarima, šutirao sa 12-13 metara, ali golman Sabo je sjajno reagovao i odbranio njegov šut. U poslednjem minutu prvog poluvremena trenutak odluke, golman Sabo ruši centarfora TSC-a Šicara u svom kaznenom prostoru, a sudija Simović bez dvoumljenja pokazuje na belu tačku. Siguran realizator najstrože kazne bio je kapiten Topolčana Nenad Todorović.

I u drugom poluvremenu izabranici Radovana Krivokapića su diktirali tempo, stvarali šanse, ali do kraja susreta vise nije bilo golova. Nakon završetka susreta Nenad Nikolić predsednik PFS Subotica uručio je pehar namenjen pobedniku kupa PFL Subotica kapitenu TSC-a Nenadu Todoroviću. Ovim trijumfom fudbaleri TSC-a su se plasirali medju 8. najboljih ekipa na teritoriji Vojvodine u kup takmičenju. Četvrtfinale je na programu u sredu 04.05.2016. godine, a TSC će gostovati u Sakulama ekipi Borca. Pre ovog susreta očekuje ih prvenstveni duel u Temerinu protiv Sloge, a ovaj meč je na programu u subotu 30.04.2016.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *