DVE POBEDE U 24 SATA

Košarkašice Topolčanke su u četvrtak i petak u okviru 7. i 8. kola 1 ŽRL imale dva gostovanja u odloženim mečevima i zabeležile dve pobede.

U prvoj utakmici žuto-crne su gostovale na neugodnom i teškom terenu u Čelarevu. U 1. poluvremenu viđena je ravnopravna igra oba rivala, da bi u nastavku susreta izabranice mladog trenera Dejana Šegrta zaigrale angažovanije u napadu, a požrtvovano u odbrani što je i donelo našim košarkašicama osetniju prednost koju je do kraja znalački sačuvala. Na kraju naše devojke slavile su pobedu rezultatom 55:46.

Nije prošlo ni 24 h žuto-crne su u komšijskom duelu u zaostaloj utakmici gostovale u Feketiću ekipi Njegoša. Iako je Topolčanka u 1. kolu play-offa ubedljivo i lako slavila pobedu protiv Lovćenčanki, ova utakmica je bila sušta suprotnost od prethodne. Domaće silno motivisane, dok na drugoj strani vidno umorne i istrošene nakon utakmice u Čelarevu igračice Topolčanke. Ipak su naše devojke u jednoj teškoj i ujednačenoj utakmici uspele da trijumfuju rezultatom 69:63 i tako upišu nova 2 boda koja su ih ostavila na deobi 2. mesta sa ekipom Stare Pazove.

U petak 19.04.2019. god. Topolčanku očekuje utakmica poslednjeg kola prvenstva 1 ŽRL za sezonu 2018/19. U goste im dolazi Proleter iz Novog Sada, a početak duela je zakazan za 19 h i 30 min.Zaslužile su naše devojke podršku i na ovom meču za sve prikazano tokom sezone, a sigurni smo da će se i one revanširati na pravi način i pobedom se oprostiti na kraju ovogodišnjeg prvenstva.

Autor:Goran Medar

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *