Derbi utakmica: TSC Bačka Topola – Inđija u nedelju, 6. maja, u 17.00 h

TSC Bačka Topola u 26. kolu Prve lige Srbija dočekuje Inđiju

 

BAČKA TOPOLA – Fudbaleri TSC Bačka Topola u nedelju, 6. maja u 17.30 na svom terenu dočekaće ekipu Inđije, u 26. kolu Prve lige Srbija, sa željom da osvoje sva tri boda i učvrste visoku poziciju na tabeli.

„Dočekujemo ekipu Inđije, koja je ovog proleća dokazala da je ozbiljan tim i da ima određeni potencijal. Međutim, ponavljam, kao pred svaku utakmicu, mi imamo kvalitet i znanje, imamo šta da pokažemo. Igramo na domaćem terenu i od mojih momaka očekujem da pruže dobru igru i zabeleže pobedu“, rekao je šef stručnog štaba Predrag Rogan.

Golman Nemanja Jorgić podsetio je da je ekipa Inđije igra veoma specifično u odnosu na druge ekipe u Prvoj ligi i da su veoma posvećeni tome da imaju što duži posed lopte.

“Što se nas tiče, mi igramo dobro, atmosfera u ekipi je pozitivna i jedva čekamo nedelju da pokažemo da imamo kvalitet za četvrto mesto koje zauzimamo i želimo da zadržimo ”,  kazao je Jorgić.

Vezni igrač Aleksandar Erak pozvao je navijače da dođu na utakmicu i daju ekipi TSC vetar u leđa. “Uzvratićemo našim navijačima dobrom igrom i, nadam se, novom pobedom”, kazao je Erak.

Sportski direktor TSC Zoltan Sabo ocenio je da će meč sa Inđijom biti posebno zanimljiv jer predstavlja direktnu borbu za četvrto mesto, s obzirom da protivnik ima samo dva boda manje od TSC.

U prošlom, 25. kolu, ekipa TSC je u gostima izgubila od Budućnosti sa 2:1, i trenutno se nalazi na 4. mestu na tabeli Prve lige Srbija sa 41 bodom iz 11 pobeda, osam remija i šest poraza. Protivnik TSC u 26. kolu, Inđija, zauzima 5. mesto na tabeli sa 39 bodova. U jesenjem delu sezone, na terenu Inđije, ove dve ekipe su igrale nerešeno, 1:1.

Utakmica TSC – Inđija igraće se u nedelju od 17.00 h, na Gradskom stadionu u Bačkoj Topoli. Ulaz na stadion je besplatan, a navijači koji žele da kupe ulaznicu po ceni od 150 dinara dobiće na poklon majicu sa oznakama kluba.

TSC 13

“Topolski Sportski Club” (TSC)

 

Prvi fudbalski klub u Bačkoj Topoli formiran je 1912. godine a zvanično postoji od 1913. godine pod imenom „Topolski Sportski Club“ (TSC). Klub je gradski, a generalni sponzor kluba je kompanija „SAT-TRAKT” DOO iz Bačke Topole. Predsednik kluba je gospodin Sabolč Palađi. Tim se trenutno takmiči u Prvoj ligi Srbija.

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *