DERBI NA OTVARANJU NASTAVKA SEZONE

Posle mesec dana pauze košarkaši Topole nastavljaju bitku za bodove.

Već na samom startu očekuje ih duel sa izuzetno kvalitetnim rivalom, ekipom Mladost Veternik koja vodi bespoštednu trku sa ekipom Svetog Đorđa za osvajanje prvenstva i plasman u viši rang. -Nakon utakmice sa Rumom u kojoj smo zabeležili pobedu zatvorili smo prvi deo sezone koji je možemo da kažemo bio uspešan. Momci su dobili slobodno za novogodišnje i božićne praznike a 09.01. smo startovali sa treninzima i pripremama za nastavak sezone.

Na samom startu očekuje nas izuzetno jak protivnik koji nam je naneo najteži poraz u ovogodišnjem prvenstvu mada smo na ovom susretu bili lišeni pomoći šestorice standardnih prvotimaca. Radi se o veoma mladoj i talentovanoj ekipi, ali se nadam našoj dobroj igri i podršci sa tribina, a u takvoj atmosferi sve je moguće. Poznato je da u zadnjih nekoliko godina uvek zagorčamo život nekom od favorita, a u to se upravo uverio rival iz Veternika prošle sezone kada smo ih savladali na našem terenu i tako lansirali Vrbas u 1. B ligu.

Svi igrači su spremni za derbi i jedva čekaju da sudije podbace loptu za početak susreta. „Lepa vest je i to da ćemo za drugi deo prvenstva biti jači i za dugogodišnjeg prvotimca Iliju Hinića koji će mnogo značiti za igru našeg tima.“ – poručuje trener bačkotopolskih plavo-belih Mikloš Benčik.

Utakmica 14. kola Prve srpske lige sever između Topole i Mladost Veternika na programu je u nedelju 27.01.2019. godine, a početak je zakazan za 18,00 časova u velikoj sali OŠ ,,Čaki Lajoš“. Ovu utakmicu sudiće sudijski par Novaković-Gaković iz Zrenjanina.

Autor: Goran Medar

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *