Bioskop: Projekcije za 22.09.2017. godine

MALI BIGFOOT 3D, Sinhronizovan!

mali bigfThe Son of Bigfoot 3D sinh.

Početak: 16.00 časova

Režiser:  Ben Stassen

Žanr: Avantura

Trajanje:  92 min

 

Opis filma

Od reditelja filmova Sammy 1 i 2 i House of Magic, dolazi uzbudljiva avantura tinejdžera Adama, koji kreće u potragu za svojim ocem i otkriva neverovatnu tajnu. Trinaestogodišnji Adam kreće u potragu za svojim davno izgubljenim ocem. Ubrzo otkriva da mu je otac ni više ni manje nego legendarni Bigfoot koji se godinama skrivao duboko u šumi kako bi zaštitio sebe i svoju porodicu od velike korporacije HairCo., koja želi izvoditi eksperimente s njegovim DNA-om. Otac i sin počinju nadoknađivati izgubljeno vrijeme, a Adam uskoro otkriva kako takođe ima super- moći. Međutim, nije svestan da je njegova potraga za ocem dovela korporaciju HairCo. bliže Bigfootu

Ulaznice: 250 dinara

 

KINGSMAN: ZLATNI KRUG 2D 

(kingsmanThe Golden Circle)

Početak: 18.00 časova

Reditelj: Matthew Vaughn

Žanr: akciona avantura

Uloge: Colin Firth, Julianne Moore, Taron Egerton, Mark Strong, Halle Berry

Trajanje Filma: 141 minuta

Sadržaj filma:

Kingsman: Tajna služba, uveo nas je u svet Kingsmana – nezavisne, međunarodne obaveštajne agencije, čiji je glavni cilj da svet bude sigurno mesto. U novom nastavku naši junaci se suočavaju s novim izazovima. Kada njihovo sedište bude uništeno,  njihovo putovanje će ih odvesti do otkrića srodne špijunske agencije u SAD-u pod nazivom Statesman, koja datira iz vremena kada su obe agencije osnovane. U novoj avanturi koja testira njihove granice i snage, ove dve elitne agencije moraće da se udruže kako bi pobedili nemilosrdnog zajedničkog neprijatelja.
Nakon velikog uspeha filma „Kingsman: Tajna služba“ iz 2015. godine stiže nastavak s Teronom Edžertonom i Kolinom Firtom u glavnim ulogama, a pridružiće im se i Džulijen Mur, Čening Tatum, Hali Beri, Pedro Paskal, Džef Bridžis, Vini Džouns i Elton Džon.

Ulaznice: 250 dinara

 

TO 2D

tofilm(It)

Početak: 20.00 časova

Genijalni Stephen King i njegova knjiga TO postali su svetski fenomen nakon ekranizacije davne 1990. godine.

Režiser:  Andres Muschietti.

Glumci: Bill Skarsgård, Jaeden Lieberher, Finn Wolfhard

Žanr: horor

Trajanje:  135 min

 

Opis filma

Kada počnu da nestaju deca iz gradića Derry, Maine, grupa dece će morati da se suoči sa svojim najvećim strahovima. Oni će morati da se sretnu sa zlim klovnom Pennywiseom, čija istorija nasilja i ubistava datira daleko u prošlost.

Ulaznice: 250 dinara

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *