Aleksandar Slijepčević: Akcenat stavljen na mlađe selekcije

Nakon održane sednice Upravnog odbora košarkaškog kluba Topola porazgovarali smo sa članom upravnog odbora  Aleksandrom Slijepčevićem

Šta se novo dešava u klubu?

Na sednici Upravnog odbora KK Topola, održanoj dana 16.10.2017. godine doneli smo odluku o imenovanju dugogodišnjeg člana našeg kluba Marka  Radovića za KOORDINATORA MLADJIH SELEKCIJA.  Naime, broj broja članova u mladjim kategorijama raste iz godine u godinu, te se ukazala potreba za usklađivanjem aktivnosti pojedinih selekcija, pogotovo u uzrastima koje učestvuju u takmičenjima u okviru KSV.  Mišljenje upravnog odbora je da će Marko odgovorno obavljati ovu funkciju i dodatno unaprediti rad sa mladjim  kategorijama.

Kakav je odziv novih članova ?

Konstantno vršimo upis novih članova. Treneri Miroslav i Dejan stoje na raspolaganju svim potencijalnim članovima. Njihovi telefonski brojevi su: Miroslav- 065 821 4537 Dejan- 062 849 4867.  Treninzi za najmladje su ponedeljkom, sredom i petkom u sali osnovne škole Nikola Tesla, od 19  do 20 časova. Zainteresovani roditelji i deca mogu da dodju i odgledaju naš trening kako bi stekli bolji uvid u naš rad.

Koje su ambicije seniorske ekipe ?

Naša seniorska ekipa se takmiči u prvoj srpskoj ligi gde smo prisutni dugi niz godina.  Eventualni plasman u viši rang takmičenja vuče sa sobom dodatne troškove  odigravanja utakmica, troškove putovanja koji su puno viši od sadašnjih i samim tim to bi zahtevalo i veći budžet koji nije realan u ovom momentu.   Prvenstvo je u toku i već u petak domaćini smo ekipi iz Novih Banovaca.  Dodjite i podržite nas.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *