24. Memorijalni turnir “Stevan Ćele Vilotić”

101Od 31.avgusta do 4.septembra, održaće se 24.Memorijalni međunarodni turnir “Stevan Ćele Vilotić”. Na memorijalu će pored selekcije Srbijeučestvovati i Crna Gora, Mađarska, Izrael, Škotska i Ukrajina. Ovo je turnir omladinskih selekcija, starosti igrača do 19 godina(U19). Ekipe su podeljene u dve grupe. U grupi A se nalaze Srbija, Škotska i Ukrajina, a u grupi B Crna Gora, Mađarska i Izrael.
U Bačkoj Topoli će se i ove godine odigrati dva susreta ovog turnira. U subotu 2.-og septembra u 17h u našem gradu će se sastati ekipe Mađarske i Crne Gore, a u ponedeljak 4.-og septembra u 15 i 30 igraće se utakmica za treće mesto.
Pozivamo naše sugrađane, a posebno ljubitelje fudbala, da u što većem broju dođu na ove utakmice i na taj način podrže ove mlade talente, od kojih će neki u bližoj budućnosti postati vrhunski fudbaleri.
Pokažimo i ovaj put da je Bačka Topola dobar domaćin i grad u kom se sport voli i prati.
Č103
 

Jedan komentar

  1. srbenda iz backe topole

    I opet ce se ponoviti situacije iz svih predhodnih godina ..Divan ambijent .. lepe utakmice aa aaa publike nigde. Zar je moguce da se ne mogu setiti (organizatori) da puste decu iz skola na dva sata na utakmicu , i da im se pise kao cas sportskiDa daju decici zastave ucesnika … pola pola i da deca navijaju za svoje timove..!! Ovako .. sve mi nekako lici da se se stvari otaljavaju preko one stvari!!

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *