Rezultati izbora za odbornike opštine Bačka Topola

Na juče održanim izborima rezultati  za odbornike skupštine opštine Bačka Topola su sledeći:

Red. br Izborna lista Broj glasova Broj Mandata
1 SVM 7575 19
2 SNS 4966 13
3 SPS JS 1052 2
4 SRS 440 1

 

Na dva Izborna mesta glasanje je poništeno i biće ponovljeno u narednom periodu.

PO PROJEKTU ZA SUFINANSIRANJE MEDIJA OPŠTINE BAČKE TOPOLA 

 

15 komentara

  1. Ove brojke nema šanse da su tačne, odakle sns ovoliko glasova?

     
  2. Evo, ja nisam u stranci pa sam izasao i glasao za njih.

     
  3. Ako pratiš izbore, po tvojoj logici, trebao si postaviti pitanje odakle SVM-u toliki glasovi.
    SNS je 2016. godine dobio 3769 glasa, 2020. 4966 glasa.
    SVM je 2016. godine dobio 4682 glasa, 2020. 7575 glasa.
    Naravno, ni jedno pitanje nema smisla, ovo su rezultati izbora.
    Pitanje koje ima smisla je zbog čega Mađari glasaju za ove što su godinama na vlasti. Njima očigledno sve ovo što se dešava dugi niz godina ne smeta. Mađari su oduvek većina i jedino oni mogu doneti promenu i pritom su „najzaslužniji“ za ovakvo stanje.

     
  4. Odakle SVM? Zato što su Mađari većina u opštini i zato što je Mađarska uložila milone u opštinu. Zato je bolje pitanje odakle SNS toliko glasova kad u Topoli ne rade apsolutno ništa.

     
  5. Zašto niko ne spominje kupovinu glasova, žmurimo i na to. Da li se neko zapitaomšta je sa narodom da li smo stoka ili ljudi????????

     
  6. Madjari na jednu stranu svi,Srbi u 6 kolona..

     
  7. Na krilima tudjeg rada uzeo Sns glasove ,sto nije mogao da izme legalno, odbrojao crvene i pakete, televizore.Imali ste priliku da gladate, sto sad pitamo odakle kome koji glas. Tuzno. Mada me raduje apsolutna pobeda SVM-a

     
  8. Буквић М.

    Јахаће нас С.С. још четири године…

     
  9. Madjari svi za jednu partiju,srbadija ide kontra kontre,samo da ne glasa za svoje..

     
  10. Ne bih se složio. Prvo, uradio sam podelu na Srbe i Mađare jer tako stvari stoje na terenu. Dok se to ne prevaziđe, nema nam boljitka. Problemi su isti za sve, navešću recimo dva, da pokušam pojasniti. Dom zdravlja i odliv stanovništva. Na vlasti je koalicija. Kako jednom delu koalicije takvo stanje ne smeta? Za većinu mađarskog stanovništva, uslovi života su takođe sve lošiji, uvek ima izuzetaka (neko je recimo dobio kuću od Prosperitatea pa došao iz sela u grad) ali to je kratkog daha, a to će uvideti posle nekoliko godina, kada im odu deca. Niko neće ceo život nekome poklanjati. Jedino zajedno možemo nešto promeniti, ali Mađari su ti koji moraju promeniti aršine, osim ako im ovako odgovara. Svakako bi najefikasnije bilo da smo svi na jednoj strani, svi kao građani.

     
  11. Analiticar@- ajde da napravimo malo dublju analitiku. Svima je jasno da je sns na lokalu glasove uzeo na konto imena Aleksandra Vucica. Primera radi ajde da stavimo prvih 15 imena sa liste sns u grupu gradjana videli bi ste koliko bi glasova uzeli. SPS je podbacio zato sto nista nisu radili na terenu i ta ekipa je spremna za odlazak. SVM je ponovo uzeo apsolutnu vlast u Topoli i sada ce imati ponovo i predsednika opstine i predsednika skupstine. Naprednjaci ce dobiti mrvice. Ali njima dovoljno, par njih da se uhlebe i nek idu dani i nek ide plata.

     
  12. Ljudi ne razumeju i dalje ….Za nasu decu , S.S. znaci predstavlja stranku svojim imenom . Glasali ste, da jase dastera i dobru platu , narod omogucio na konto Vuckovih 100 evrica. Dobro nam je s Vucicem, a sta je s lokalom …..S.S. telefonista, setacica psa u radno vreme , duvacki orkestar…..vec vidjeno, bolje biti nece

     
  13. Uvaženi prof. dr Nebojša Romčević opisujući Miloševićevo vreme, kaže, „Sećam se, a nažalost i moj sin, kada smo jedne zime prolazili ispred kordona policije. Isplivali su ljudi
    praznih glava, pustih duša, a usta punih Srbije. I još uvek plutaju po površini.“

    Profesor Nebojša Romčević, dalje nastavlja opisujući ovo vreme, „Srbija je zemlja koja nestaje. Demografski, geografski, ekološki, ekonomski, duhovno i moralno. U javnom diskursu su se zapatili mikroorganizmi koji privode kraju truljenje ovog našeg nesrećnog istorijskog projekta. Vlast smrtonosnom efikasnošću razara i poslednje elemente države. Nestajemo u neokolonijalnom viru. Likovi iz crtanog filma umišljaju da su junaci “Orestije”. Ološ je odneo pobedu. Nemanjići džaba ste krečili. Istorijo, hvala na pažnji i doviđenja.“

     
  14. @Rajko samo bih dodao da su neki radili 365 dana, a neki ne. Problem je što se taj rad odnosi na bavljenje svojom strankom. Svaka lista ima i kvalitetnih pojedinaca. Šta bi bilo kada bi po 4 – 5 sa svake liste zajedno, kao grupa građana nastupili? Bilo bi to nešto zdravo, da ne nabrajam sve dobre strane, spisak je dug. Tada bi mogli da se 365 dana bave gradom, a ne svako svojom partijom.

     
  15. Nije pomogla ni kupovina glasova u Kavilu, Bačkom Sokolcu i Staroj Moravici…..
    Uvaži član bele glave sa crvenim automobilom i ciglom crvendaća pazari po Kavilu. Sram te bilo godina M. A.

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *