BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
уторак, 14. август 2018.
Početna / Lokalna Zajednica / Srdić: “Uvođenjem sistema za elektronsko vođenje sednica naš rad će biti brži i operativniji”

Srdić: “Uvođenjem sistema za elektronsko vođenje sednica naš rad će biti brži i operativniji”

Podršku iz Fonda za lokalne samouprave Ministarstva državne uprave i lokalne samopurave za realizaciju projekata ove godine dobiće 59 opština i gradova Srbije, među kojima je i opština Bačka Topola koja je za projekat “Uspostavljanje informacionog sistema elektronskog vođenja sednica” dobila 4.600.000 dinara.

Foto; Jelena Ivanovic
Foto: Jelena Ivanović

“Odmah po raspisanom konkursu spremili smo svu neophodnu dokumentaciju i poslali je u ministarstvo sa iskrenom željom da unapredimo rad lokalnog parlamenta. Uvođenjem sistema za elektronsko vođenje sednica naš rad će biti brži i operativniji. Drago mi je da je Ministarstvo za lokalnu samoupravu imalo razumevanja i odobrilo nam sredstva za ovaj projekat i što smo posle dugog niza godina stvorili preduslove da osavremenimo  rad skupštine.” – rekao je predsednik skupštine Saša Srdić.

 

Jedan komentar

  1. Tip je gotivan. Dok sam bio na praksi u poljuši učio me je kako se čisti svinjac. Znali smo da će jednog dana biti “nešto”. Ne znam u kojoj je stranci , ali teško njima sa njim.

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>