REKONSTRUKCIJA POSTOJEĆEG DEČIJEG IGRALIŠTA U ULICI VOJVODE SINĐELIĆA

Na osnovu projektnog zadatka i na osnovu evidentiranog stanja na terenu urađen je idejni projekat za REKONSTRUKCIJU POSTOJEĆEG DEČIJEG IGRALIŠTA U ULICI VOJVODE SINĐELIĆA U BAČKOJ TOPOLI na k.p. 6944/28 i k.p. 6944/27 k.o. Bačka Topola na osnovu kojeg je raspisana i javna nabavka.  Rok izvođenja radova  ne može biti duži od 30 radnih dana od dana uvođenja izvođača u posao.

igraPredviđen prostor za dečije igralište je cca 550m2. Postojeća namena ove lokacije je takođe dečije igralište na kojem se, od postojećih rekvizita, nalaze: ljuljaška, vratilo, klackalica, ljuljaška i pesak. Osnovna koncepcija arhitektonskog oblikovanja deĉijeg igrališta je proistekla iz prostorno funkcionalnih potreba lokacije.

Dotrajala ljuljaška i pesak se uklanjaju. Postojeća ljuljaška, vratilo i klackalica se zadržavaju uz potrebnu popravku i premazivanje antirostom i finalnom bojom u dva sloja. Pored postojećih rekvizita se predviđaju i novi: multifunkcionalni kompleks – Pepeljuga, njihalice na opruzi i klackalica sa dve grede.

Na ovom prostoru se pored opreme za igralište predviđaju još i klupe i korpe za otpadke kao i nadstrešnica sa klupama. Planira se ograđivanje igrališta prema ulicama Vojvode Sinđelića i Dimitrija Tucovića dekoorativnom ogradom. Na ovaj način bi se obezbedila bezbednost dece.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *