Restoran Rona

Prijem najboljih studenata kod predsednika opštine

Još jedna generacija studenata sa odličnim prosekom ocena dobila je stipendiju opštinske uprave.

Ugovori sa predsednikom opštine Gaborom Kišlinderom potpisani su danas u zgradi Predsedništva, a današnje dešavanje je već preraslo u tradicionalno, pa su razmenjene božićne i novogodišnje čestitke. Kišlinder je ponovio da je veoma ponosan što mu se pruža prilika da sa mesta predsednika učini sve da mladim ljudima omogući i koliko je to moguće u finansijskom smislu olakša školovanje, a kada se za to pruži prilika i buduća radna mesta.

O planovima nakon školovanja studenti su razgovarali tokom zajedničkog druženja. Student druge godine Građevinskog fakulteta u Subotici, konstruktivnog smera, sa prosekom ocena 10, Milan Bursać iz Tomoslavaca, kaže da je sebe nekako oduvek video u ulozi graditelja i da je njegov budući poziv zapravo idealan spoj ličnih želja. Slično razmišlja i Tatjana Radmanović, student četvrte godine Mašinskog fakulteta. Planovi su joj vezani za master studije, razmišlja i o usavršavanju na doktorskim studijama, a potom i o budućem ličnom kao i životu na poslovnom planu. Ugovore o stipendiranju, potpisalo je 88 studenata.

 

Jedan komentar

  1. Jel im rekao gradonačelnik šta je on studirao ? U ovoj zemlji niste deco poželjni kao akademci, sve što ima uticaja u javnim službama ove zemlje je neprosvećeno i neobrazovano. Bežite dok ste mladi nemojte da vam sudbinu kroje najgori đaci…….nek se sami u svojim g…… poguše.

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *