Restoran Rona

Predsednik opštine obišao radove u Tomislavcima

Predsednik opštine Bačka Topola, Gabor Kišlinder juče sa saradnicima obišao radove na izgradnji novog puta do seoskog groblja u Tomislavcima.

gabor kislinder tomislavci

Dužina puta koji treba da se završi za 45 dana iznosi 1000metara, a ukupna vrednost radova je 18.889.236 dinara. Sredstva za izgradnju i asfaltiranje puta obezbeđena su iz budžeta opštine Bačka Topola.

 

12 komentara

 1. Svetlana Zobnatica

  Hvala dragom stvoritelju ovozemaljskom sto nam dade tako brižne ljude….mnoga proročanstva su predvidela da će ovakvi dobročinitelji, poslati od strane samog Boga, šetati ovom zemljom…Mogu li zamoliti ove nama drage ljude da dodju sutra do Zobnatice, mislim da će komšija Pera sutra popločavati put do poljskog Wc-a, pa ako može neka zajednička fotorgrafija da se zabeleži….elem…imala sam prilike da se upoznam sa planom razvoja našeg malog sela Zobnatice….planira se izgradnja aqva parka sa 34 bazena, 14 zatrovanih, pardon zatvorenih, i 20 otvorenih….sadiće se 2000 stabala novih mladica raznog drveća, aktiviraće se pista za sletanje omanjih avionskih letelica, određeno je mesto koje predviđa prostor namenjen za heliodrom i Opština planira da finansira kupovinu potpuno novih helikoptera koji bi prevozili žitelje Zobnatice do centralnog dela Bačke Topole, odatle će morati peške dalje. Planira se i ozbiljno ulaganje kako u floru tako i u faunu našeg područja. Iz UAE stiže kontigent od oko 2000 paunova sa veštačkim repovima, 1000 srndaća od veoma kvalitetnog materijala koji će biti raspoređeni po šumama Zobnatičkim, 3000 zečeva otpornih na hemikalije i 10.000 fazana plastičnih, i niće biti dozvoljen lov sa puškama, već samo sa praćkama. Sugrađani i ljubitelji Zobnatice, navratite u ovozemaljski raj u najavi….

   
 2. Svetlana Zobnatica

  Najvažnije sam zaboravila da dodam….delovi teksta gore iznetog, su odlomci iz knjige pod nazivom „Budućnost Zobnatice i njenih stanovnika“.

   
 3. Jadranka Tomislavci

  Svetlana [email protected] Zaista vas ne razumem. Od formiranja sela trazimo da se ovaj put uradi i sada je problem sto ga neko konacno radi. Groblje u nasem selu je udaljeno 1km i svi koji su bili na sahranama znaju kako to izgleda u zimskom periodu. Skidali smo obucu i oblacili cizme da bi ispratili svoje najmilije. I vi sada to uporedjujete sa poplocavanjem puta do poljskog wc-a ? Sto se tice ostatka vaseg komentara rekla bih da postoji nadlezna institucija koja se zove Laza Lazarevic.

   
  • Svetlana Zobnatica

   Jadranka Tomislavci, Oprostite ako ste moju izjavu tako doživeli. Nije mi bila namera da omalovažavam ovu investiciju niti da umanjujem potrebu za tim. Svakako da podržavam svaki vid zdravog delovanja i rada. Namera mi je bila da naglasim kolika je potreba svih dosadašnjih vlasti i njihovih marioneta da sve što se uradi, pripišu isključivo svojim zaslugama, kao da narod svojim novčanim izdvajanjima nisu učestvovali u toj i takvoj investiciji. Iritantno je to učestalo slikanje i poziranje. Sve dosadašnje vlasti su to radile. Smatram da nije bas narod toliko željan njihovih jednoličnih izjava i slika, ali to je samo moj subjektivni doživljaj…oprostite još jednom, ako sam na bilo kakav način uvredila, Vas i Vase sugrađane, nije to bila namera. Srdačan pozdrav.

    
 4. Nemanja nemoj se obazirati na zlurade komentare onih koji sede i nista ne rade,nego samo kukaju i smetaju im drugi ljudi koji se trude da doprinesu za bolje i lepse sutra. Nastavi da ucestvujes u svim radovima vezanim za napredak cele nase opstine,jer ti to istinski i iskreno radis. Samo napred u nove projekte i u nove pobede.

   
  • Koliko ti gledaoče možeš duboko da mu se uvučeš ? Imaš li i trunku dostojanstva čoveče. Što činiš to sebi, kako ćeš se u zrcalo pogledati ? Nadam se da nemaš poroda jer ih ne bi imao čemu podučiti. Jel ti rod neki ili si ti samo opčinjen pojavom, likom i delom ? Uzmi se u pamet .

   Inače za svaku je pohvalu što prave put do groblja, ni jedna bulumenta pre njih po ovom pitanju nije ništa učinila. Podržavam ali dostojanstveno….bez manira gledaoca.

    
 5. Ova dvojica ko da pokazuju Nemanji nešto ? A ono što se ne čuje je : Bežmo druže vršioče dužnosti SNS-a eno ih seljaci digla se kuka i motika i svi na ovu stranu !!! PRELEĆIIIIIIIIII…………….

   
 6. Ova mi se trojica nešto gadno iskrivila, kao da im se vlast otima iz ruku, verovatno tako i predosećaju!

   
 7. Bilo sta da se napravi a da Nemanja nije na slici kao da se nije napravilo. Pa da li je moguce da covek koji ne daje svoje pare vec upravlja tudjim voli toliko da sve sebi pripise. Cudo da je poveo Kislindera

   
  • Bosko- mnogi su pre njega isto upravljali tudjim parama ali se malo toga radilo, pa nije ni bilo povoda za slikanje. Samo neka se gradi i radi.

    

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *