Predsednik opštine: Namera lokalne samouprave je da ovakvim investicijama stvori odgovarajuće uslove za potencijalne investitore

gabor kislinder backa topolaOpština Bačka Topola je putem konkursa Fonda za kapitalna ulaganja AP Vojvodine za izgradnju puteva u Industrijskoj zoni dobila više od 50 miliona dinara. Zahvaljujući ovim sredstvima severni deo Industrijske zone biće spojen sa saobraćajem. U toku su radovi na izgradnji još jednog puta u ovom delu našeg grada za šta je lokalna samouprava iz budžeta izdvojila oko 9 miliona dinara. Najpovoljniju ponudu za ovaj posao ponudili su Lukač putevi i obavezali se da ih završe za 45 radnih dana. Namera lokalne samouprave je da ovakvim investicijama stvori odgovarajuće uslove za potencijalne investitore, što će omogućiti i otvaranje novih radnih mesta. Izgradnja puteva sprovodi se prema utvrđenim propisima, projekti su pripremljeni, samo je potrebno odabrati izvođača radova i može se pristupiti sledećoj fazi – saznajemo od predsednika opštine Gabora Kišlindera, koji je danas sa svojim saradnicima obišao radove u Industrijskoj zoni.

 

5 komentara

 1. Dragan Pecurica

  Odličnno, ali gradjanima mnogo vise znaci da imaju lep centar grada i prelepi hotel, nego rusevine istraseila na koja se penju nasa deca,sto je veoma opasno i ruzno. Trebaju nam precistaci otpadnih voda. Treba nam kanalizacija, treba nam cist vazduh reke, da nam grad ne smrdi. Ne zelimo da nam neko otudjuje-KRADE nasu imovinu. Treba da saznamo imena svih lopova kod operacije UCENICKI DOM iDOM ZDRAVLJA. Treba da pocnete posteno da radite a ne kradete. U stranim zemljama sve napreduje a u nasoj je sve zamrlo a ne krivicom gradjana..Niste zavrsili trotoare u celom gradu. Sta vi zamisljate u svojim glavama da je vazno samo ono sto vi nameracite. Ili radite po potrebama gradjana ili pustite druge ljude da rade, a vi prestanite trajno da se bavite politikom kad ste totalno nesposobni!!

   
 2. Bojan Marjanovic

  Radim u gradjevinskoj industriji u Novom Sadu vec nekih 7 godina, i za najveceg izvodjaca radova u opstini Backa Topola nikad nisam cuo, dok se nisu pojavili kao glavni izvodjac u BT ,a dolaze iz jednog sela pored Novog Sada.

   
 3. Taj isti izvođač je krpio nekakve rupe po putevima pre izbora za Mesnu zajednicu. Prošetajte po selu pa pogledajte kako je urađeno.

   
  • Ocemo novi hotel u backoj topoli opasno je to da deca ulaze u napustenu rusevinu i jako ugrozava bezbednost gradjana topole i jako bi bilo lepo da se uredi park i bazen gde je bio Venus molimo vas to je vase obecanje bilo gde je taj fond uhapsite lopove koji su pokrali Dom zdravlja u backoj topoli i nove puteve nova radna mesta to je sve prazna prica

    

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *