Muzej opštine Bačka Topola – Topolya Község Múzeuma

Muzej opštine Bačka Topola / Topolya Község Múzeuma
Radno vreme / nyitvatartás
Od 4. jula do 10. avgusta / július 4-étől augusztus 10-éig
 
Ponedeljak/hétfő 9 – 15
Utorak/kedd 9 – 15
Sreda/szerda 9 – 15
Četvrtak/csütörtök 15 – 20
Petak/péntek 15 – 20

IMG_67161

Muzej opštine Bačka Topola – Topolya Község Múzeuma
Maršala Tita 60
24300 B. Topola

Srbija
+381 24 716 O93
mob. +381 65 555 1285
 

2 komentara

 1. Svetlana Zobnatica

  Divna, poučna i živopisna postavka o životu doktora Artura Munka…Obavezno treba posetiti. Mislim da ovako nešto nismo viđali u Topoli. Uspeli ste da nas vratite u Munkovo vreme, da nas smestite na Karpatiju, da nas odvedete u ratna područja i da nas smestite u njegovu ordinaciju. Uspeli ste, da nas bar na tren navedete da razmislimo zašto neko ostaje velik u narodu, i koji su to moralni principi kojima trebamo da težimo. Pohvala za idejne tvorce postavke kao i za ljude koji su svojim sponzorstvom doprineli da posetioci uživaju.

   
 2. Mislim da građani Bačke Topole imaju pravo da saznaju da Artur Munk nije bio prisutan na brodu Karpatija tokom spašavanja preživelih sa Titanika. Nije u redu da se to ne napominje, ipak u slučaju muzejske izložbe trebalo biu da pričamo o istorijskim činjenicama.
  Građani Bačke Topole imaju pravo da saznaju da je ova izložba prvi put predstavljena u Gradskom Muzeju Subotica, znači ove godine još nemamo autorsku izložbu u našem muzeju.
  Građani Bačke Topole imaju pravo da saznaju da je naša sugrađanka, profesorka latinskog jezika, diplomirani arheolog Marina Radaković je izbačena iz Muzeja.
  Treba da kažemo da je trenutna direktorka Hargita Gažo studirala na fakultetu za mađarski jezik, i da je izborila da umesto prefesorke Radaković iz budžeta grada dobije radno mesto njen momak, Subotičanin, koji isto nema nikakve veze sa naukom.
  Molim Vas, ovaj put objavite komentar ili mi javite na e-mail, zašto ne možete da objavite ove činjenice od javnog interesa.

   

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *