BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
уторак, 14. август 2018.
Početna / Kultura / Vukovi sa velikim uspesima završavaju ovu sezonu

Vukovi sa velikim uspesima završavaju ovu sezonu

Srpski kulturni centar ovu sezonu završava na najbolji način. Dečiji dramski studio je učestvovao na pokrajinskoj smotri drame – Majskim igrama u Temerinu gde je od 18 predstava zauzeo drugo mesto i izborio učešće na republičkoj smotri.

DSC_5965Na 57. Muzičkom festivalu dece Vojvodine koji se je održao u Bačkoj Topoli u našoj organizaciji: 13. maja – dečiji horovi i orkestri u OŠ “Nikola Tesla” sa preko 600 učesnika i 03.juna 2018. u hali O.Š. “Čaki Lajoš” i gde je učestvovalo 30 dečijih folklornih ansambala sa preko 1200 učesnika, naši folklorni ansambli i mlađi i stariji uzrast osvojili su zlatne plakete.

Ansambl starijeg uzrasta je izborio učešće na republičkom festivalu u Valjevu 09.06.2018. godine.

10. juna 2018. godine naš izvođački folklorni ansambl gostuje u Kuli na Festivalu ukrajinske kulture.

Nakon ovih festivalskih nastupa predstoji nam i završni koncert sezone koji ćemo održati u hali O.Š. “Čaki Lajoš” u nedelju, 17. juna.

Rekreativna grupa našeg centra će gostovati na prvom međunarodnom festivalu veterana u Lovćencu 30. juna 2018. godine i time ćemo i završiti ovu programski prebogatu sezonu.

DSC_6883

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>