ROĐENDANSKI KONCERT IGARA I PESAMA POD NAZIVOM „I ZATO DANAS MI SMO ONI KOJI JESMO, VUKOVI“

Juče, 23.februara tekuće godine u prelepom ambijentu hale O.Š. „Čaki Lajoš“ koja je sinoć bila puna publike priređen je svečani koncert.
U goste su nam stigli: folklorni ansambl KUD „Golija“ iz Novog Pazara sa kojima imamo izvanrednu saradnju i koji su poželeli da svojim učešćem doprinesu proslavi Vukovog 29 rođendana.
Sve izvedene numere oba folklorna ansambla publika je nesebično nagradila gromoglasnim aplauzima.

Posle koncerta u prostorijama Srpskog kulturnog centra „Vuk Stefanović Karadžić“ priredili smo koktel i druženje do jutarnjih sati. U 12,00 sati ispratili smo drage goste uz obećanje da započetu saradnju nastavimo na obostrano zadovoljstvo – izjavio je gospodin Julijan Rac direktor u SKC „Vuk Stefanović Karadžić“

 

Jedan komentar

  1. Još jedan divan koncert koji su nam Vukovi priredili !!! Za razliku od gostiju iz Novog Pazara naši Vukovi i nisu u prilici da svoju raskoš podele sa drugima, nažalost jer imaju šta da pokažu. Kud Golija je u svojoj sredini prepoznata kao nosioc kulture i čuvari tradicije i usled toga im ne manjka sponzora , te su u mogućnosti da često putuju i van granica Srbije . Naš Topolski KUD nije te sreće, oni koji imaju ne žele da dele, kako su došli do imetka nije ni čudo………….
    Žao mi je što ne mogu s njima da podelim ništa osim ljubavi i ushićenja njihovim umećem i trudom . Ne klonite duhom dragi naši , vi ste perjanica Srpstva ove sredine !!!
    p.s. a….. ako ubodem 7-cu na lotou………eto mene da Vas na put vodim !!!

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *