DOM KULTURE Bačka Topola organizuje književno veče sa Mirjanom Bobić Mojsilović.

DOM KULTURE Bačka Topola organizuje književno veče sa Mirjanom Bobić Mojsilović. Promocija nove knjige „Muška azbuka“ Mirjane Bobić Mojsilović održaće se u sredu, 23.maj  u 20:00 časova u Sali Bioskopa Doma kulture u Bačkoj Topoli.  Ulaz slobodan.
„Muška azbuka“ Mirjane Bobić Mojsilović je roman o muškarcu koji nabrajajući asocijacije po azbučnom redu pokušava da odagna paniku pre nego što zauvek ostavi svoju ženu i započne nov život.

“ ‘Muška azbuka’ je roman o savremenom muškarcu, ‘malom razapetom Isusu’, koji napušta svoju ženu jer želi slobodu, novi život, novu mladost i lakoću, ali ništa odjednom nije ni lako, ni novo, ni oslobađajuće. ‘Muška azbuka’ je priča o braku, strahu, ponavljanju, ljubavi, mržnji i kolebanju – iz ugla muškarca. Bio je to izazov za mene – da budem u koži tipičnog muškarca i da ga razumem“, kaže Mirjana Bobić Mojsilović o svojoj novoj knjizi.

Ako ste voleli „Azbuku mog života“, obožavaćete roman „Muška azbuka“. Ovo je roman za sve ostavljene i za one koji ostavljaju. Za prevarene i one koji varaju.

Mirjana Bobić Mojsilović je spisateljica i slikarka. U Laguni je objavila romane „Dnevnik srpske domaćice“, „Azbuka mog života“, „Traži me“ i „Tvoj anđeo čuvar“. Dvanaest njenih naslova objavljeno je u Francuskoj, Italiji, Češkoj, Hrvatskoj, Sloveniji i Makedoniji. Autorka je nekoliko samostalnih izložbi slika. Bila je jedan od prvih autora-samostalnih izdavača u Beogradu. Nekoliko puta je dobila nagradu „Zlatni bestseler“ i dobitnica je „Zlatne značke“ Kulturno-prosvetne zajednice Srbije.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *