Bioskopske projekcije: U POTRAZI ZA DORI i WARCRAFT

petak, 17. jun 2016. god.

Bioskopske projekcije-Bioskopska sala Bačka Topola

 

od 16.00 časova

U POTRAZI ZA DORI 3D (SINHRONIZOVANO)

doriplakRežiser: Andrew Stanton

Žanr: Avantura, Animirani

Trajanje: 97 min

Opis filma

Dizni Piksarov film „U potrazi za Dori“ vratiće na veliki ekran svačije omiljene likove: zaboravnu plavu ribicu (Anica Dobra), koja živi srećno na grebenu s Nemom (Marko Perić) i Marlinom (Branislav Platiša). Kad se Dori iznenada seti da ima porodicu koja je možda traži, ovaj trio će krenuti na uzbudljivu avanturu preko okeana do kalifornijskog prestižnog Pomorskog instituta, rehabilitacionog centra i akvarijuma. U pokušaju da nađe svoju mamu (Nela Mihajlović) i oca (Bane Zeremski), Dori će potražiti pomoć od tri najintrigantnija stanovnika Pomorskog instituta: Henka (Predrag Ejdus), svadljive hobotnice koja često beži zaposlenima; Bejlija (Srđan Timarov), beluga kita koji je ubeđen da su mu veštine eholokacije u kvaru; i Nade (Jelena Trkulja), kratkovide kit ajkule. Dok se vešto budu kretali kroz zamršene unutrašnje radnje Pomorskog instituta, Dori i njeni drugari će otkriti čari svojih mana, drugarstva i porodice.

Ulaznice: 250 dinara


 

od 18.00 i od 20.30 časova

WARCRAFT: POČETAK, 3D!!!

Warcraft-za-webepska avantura o sukobu nastalom zbog sudara svetova zasnovana na svetskom fenomenu Blizzard Entertainmenta

Glumci: Travis Fimmel, Paula Patton, Toby Kebbell, Ben Foster, Dominic Cooper

Režiser: Duncan Jones

Dužina trajanja filma: 123 min

Žanr: akcija, avantura

Opis filma

Mirno carstvo Azerota stoji na ivici rata kad se njihova civilizacija suoči sa neustrašivom rasom osvajača: Ork ratnici beže iz svog doma koji je na rubu propasti i žele da kolonizuju drugi svet. Kad se portal otvori da spoji ova dva sveta, jedna vojska se suočava sa uništenjem, a druga sa nestankom. Sa ove dve zaraćene strane, dva heroja će krenuti jedan na drugog, a to će odrediti sudbinu njihovih porodica, njihovog naroda i njihovog doma. Tako počinje spektakularna saga o moći i žrtvovanju u kojoj rat ima mnogo lica i gde se svako bori za nešto.

Ulaznice: 300 dinara

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *