Bioskop: Projekcije za 10. oktobar 2016. godine

Ponedeljak, 10. oktobar 2016. godine JESEN SAMURAJA i DOM GOSPOĐICE PEREGRIN ZA ČUDNOVATU DECU

 

peregrinDOM GOSPOĐICE PEREGRIN ZA ČUDNOVATU DECU, 3D

(Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children)
Reditelj: Tim Burton
Žanr: Avantura

Projekcija: od16.00 časova
Uloge: Eva Green, Samuel L. Jackson, Asa Butterfield, Allison Janney, Kim Dickens, Ella Purnell, Judi Dench, Rupert Everett
Trajanje filma: 127 minuta
OPIS FILMA
Film je rađen prema istoimenom romanu Ransoma Rigsa iz 2012. godine, u kome se proza prepliće i dopunjuje fotografijama. Reditelj filma je legendarni Tim Barton, a scenario je uradila Džejn Goldman. Ulogu gospođice Peregrin tumači Eva Gren, a u ostalim ulogama pojaviće se Semjuel L. Džekson, Asa Vaterfild, Džudi Denč i mnogi drugi. Serijal knjiga „Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu” za srpsko tržište objavljuje novosadska izdavačka kuća Orfelin.
Ulaznice: 250 dinara


 

 

samurajJESEN SAMURAJA, 2D!!!

(domaći film)
Reditelj: Danilo Bećković
Žanr: Komedija

Projekcija: od 18.00 i 20.30 časova

Uloge: Petar Strugar, Hristina Popović, Nikola Kojo, Andrija Milošević, Miodrag Krstović
OPIS FILMA
Glavni junak, Vladica (Petar Strugar) je profesionalni karatista, šarmantni bonvivan koji je nekada bio veliki talenat, ali nije napravio veliku karijeru zbog prevelike sklonosti ka provodu i noćnom životu. Po okončanju karijere vraća se u rodni grad i zaljubljuje se u Snežanu (Hristina Popović) i vezuje za nju i njenog malog sina Vukašina. Vladica želi da se brine o njima, ali shvata da ne ume da radi ništa osim karatea. Njegova potraga za poslom koji bi mu omogućio da brine o porodici koju je upravo počeo da stvara, dovodi ga u niz urnebesnih komičnih situacija.
Ulaznice: 250 dinara

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *