SPREMITE SE, POLEĆEMO! Žarko Pribaković je jedva čekao da počnu ‘Pinkove zvezdice – All stars’

Nova, peta sezona najgledanijeg dečijeg takmičenja biće potpuno drugačija od onoga što ste navikli. ‘Pinkove zvezdice – All stars’ vraćaju na scenu vaše omiljene klince, a među njima je i Žarko Pribaković, koji će se 26. oktobra, kada počinje emitovanje nove sezone na televiziji Pink, predstaviti gledaocima.

Ono što Žarka najviše raduje kod ovog takmičenja jeste to što će se ponovo družiti sa svojim drugarima.

Radujem se, stara ekipa je tu, moja druga sezona, to me najviše raduje, što mogu da se družim sa mojim Urošem, Veljkom, Antoniom, Tomom i svima ostalima. Ja, iskreno, nisam došao da bih pobedio, došao sam zbog druženja, iskreno. Škola mi je veoma bitna sada, ona mi je na prvom mestu, ali što se tiče takmičenja, forsiraću se i daću sve od sebe, pa šta bude bilo, biće – iskren je bio on.

Kako kaže, iako su prošle tri godine otkako je prvi put kročio na velelepnu scenu, spreman je za nove izazove, a siguran je i da će žiri biti stroži:

Prošle su tri godine od tada, ja sam upisao muzičku školu, džez pevanje i konstantno sam u kondiciji, stalno pevam. Mutirao sam, to je normalno, ali mislim da sam se poboljšao. Žiri mora biti stroži, to je bilo ipak pre tri godine, tad smo bili još početnici, tako da sad moraju da postrože kriterijume – kaže Žarko.

Na pitanje sa kim bi voleo da se nađe na sceni „Pinkovih zvezdica“ i zapeva u duetu Žarko je dao iznenađujuć odgovor:

Voleo bih da pevam u duetu sa Dušanom Svilarom, on mi je simpatičan i znam ga i privatno, takođe Zdravko Čolić, Milan Stanković, Jelena Tomašević, ima ih mnogo. Voleo bih da je moja pesma „Ničiji i svačiji“ koju je snimio Zdravko Čolić – iskren je bio Žarko.

Na kraju, Žarko je imao simpatičnu poruku za žiri:

Spremite se, polećemo! – poručio je Žarko.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *