Muzej: Kreativna radionica za decu

Muzej opštine Bačka Topola organizuje kreativnu radionicu za decu, od 12. jula do 9. avgusta, svakog četvrtka od 17 do 19 časova.

ARTUROV SVET
Kreativna radionica sa Arturom Munkom u muzeju

arturov svet

„Čekamo decu, koje žele da provode vreme sa nama svakog četvrtka, u popodnevnim satima pravljenjem
ručnih radova. Pravićemo brodove, činove, šešire i torbe.
Gde? U Muzeju opštine Bačka Topola.
Kada? Od 12. jula do 9. avgusta, svakog četvrtka od 17 do 19 časova.
Dođi u muzej da provodiš nezaboravne trenutke letnjeg raspusta sa nama.“

Ulaz: besplatan
Animatori: Lila Lukač i Bernadeta Kereši Brindza

 

3 komentara

 1. Da li treba doneti materijal, i sta od istog, ako treba? Pozdrav

   
  • Nado netreba doneti nista jer ti detetu nece dozvoliti da prisustvuje. Ja sam svoje odveo u cetvrtak i nije dozvoljeno bilo da ostane jer „nema mesta“ premda je moje dete jedino bilo Srpske nacionalnosti pa se pitam da li je to bitnije bilo? Pri ulasku NIJEDNA vaspitacica, grupovodja ili kako se vec zovu nije rekla ni dobar dan a kamoli pogledala dete nego su nas gledali kao da smo sa Marsa pali, bez kulturnog obracanja, bez objasnjenja, samo „nema mesta“…..bruka i sramota !!!!!

    
 2. I ja imam utisak da se nešto sumnjivo događa u našem Muzeju. Već sam postavio pitanje, šta je falilo profesorki latinskog jezika Marini Radaković, diplomiranom arheologu iz našeg grada, zašto su je izbacili iz ove institucije. Uz sve poštovanje, sada ne radi tamo ni jedno stručno lice. Ako hoćemo da naučimo nešto iz istorije našeg grada, bolje da se obraćamo Antalu Kočiš (organizator spomena u jevrejskom groblju) ili Janošu Hadžiju (živa knjiga istorije). Ne smemo dopustiti da se Gradski Muzej privatizuje pred našim očima.

   

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *